Redakce - eWRC.cz
6. 8. 2021 09:32 − 9709× − 3

Chtěl bys vyrábět díly pro WRC?

Neprezentují se. Webové stránky nemají. Donedávna je nikdo ani neznal.

Přesto se tam pod jednou střechou setkávají díly pro všechny týmy WRC za posledních mnoho let. Mimochodem, ty webovky si jentak ani neudělají, protože právě teď kmitají, aby dodali všechny objednané díly na nové vozy WRC 2022 (Rally1, jasně). Řeč je o firmě RaceX, která se zabývá výrobou kompozitních/karbonových dílů a právě teď hledá nové posily do svého týmu.

Obvykle hledáme adepty skrz klasické inzeráty, ale tam je opravdu obtížné vyzobat ty správné automobilové nadšence, pro které bude tato příležitost více než jen klasické zaměstnání. Rozhodli jsme se proto zveřejnit tuto výzvu na specializovaném serveru a dát tak příležitost skutečným rallyovým nadšencům zapojit se vlastníma rukama do nové éry Mistrovství světa v rally.

Otevřené pozice jsou vhodné jak pro muže, tak pro ženy, protože v každé části výroby je šikovnější buď jedno pohlaví, nebo to druhé (tzn. náš výrobní proces je genderově vyrovnaný :-) ). Od zájemců neočekáváme předchozí zkušeností s výrobou karbonových dílů. Prakticky jediné podmínky, které máme, jsou manuální zručnost, šikovnost, pečlivost a zapálenost. To se totiž naučit nedá, vše ostatní ano. Rádi vezmeme do týmu i čerstvé absolventy bez pracovních zkušeností.

Takže, pokud bydlíš v dojezdové vzdálenosti Prahy a bavilo by tě pracovat rukama, vyrábět třeba nárazníky pro wéercečka a pak o víkendu u pivka nadávat, že ti to ten Tänak zase utrhl, tak jsi přesně náš člověk. Pošli nám email na adresu níže (ideálně s životopisem) a my se ozveme zpět.

ask@racex.eu

Komentářů celkem: 3
6. 8. 2021 10:551
0 0
Mám v plánu změnit práci, takže tam na 100% napíšu.
6. 8. 2021 12:472
0 0
Šel bych do toho hned akorát bych to měl přes půl republiky smajlík ať se daří. Zní to jako skvělá práce smajlík
6. 8. 2021 20:353
0 0
Do toho bych šel, individuální přístup, smyls pro detail, poctivou práci, škoda že Praha.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!