26. 8. 2021 06:20 − 4410× − 6

Největší showman z autobusáku dostane Bellini od Kohouta

K úvodní RZ Barum Rally je vyhlášena hlasovací soutěž o bednu koktejlů Bellini od spolujezdce Pavla Kohouta. Hlasujte!

Spolujezdec Pavel Kohout, který strávil několik úspěšných sezón v rally voze vedle Jana Černého a má na svém kontě i titul Mistra Evropy v rally v kategorii 2WD, si užil atmosféru Barum Rally hned několikrát. Dokáže tak dobře ocenit, jaká elektrizující atmosféra je na startu první rychlostní zkoušky soutěže v ulicích Zlína, konkrétně na zlínském autobusáku a v ulicích bývalého Baťova areálu. I když v současné době Pavel Kohout už aktivně nezávodí, rally stále sleduje a vymyslel soutěž, která má přinést zábavu, ale i nějaký ten užitek pro výherce i hlasujícího.

„Barumka, to je prostě pojem. Na jejím startu máte srdce až v krku a jak vyrazíte s autem do prvních metrů erzety na autobusáku, tak z vás všechno spadne a snažíte se už podat jen ten nejlepší výkon. Atmosféra je tam nepopsatelná a na žádné jiné erzetě neproniká do auta fandění a křik fanoušků tolik, jako právě na autobusáku ve Zlíně. To se musí zažít. Ne všichni ale jedou absolutně nejrychleji a nejčistěji na čas a je tam velká skupina jezdců, kteří radši nějakou tu vteřinu oželí, aby tisícům fanoušků předvedli parádní smyk navíc a nebo i nějaké to kolečko. Do Zlína to prostě patří a většina těch fanoušků na takovou show čeká. Protože se v současné době věnuji obchodu s italskými koktejly Bellini pod značkou BELLINI.CZ, vymyslel jsem odměnu pro toho největšího showmana na autobusáku na první RZ Barumky. Dostane ode mě bednu Bellini a na lahvinku se může těšit i jeden vylosovaný hlasující,“ vysvětluje pravidla soutěže Pavel Kohout.

My k tomu jen doplňujeme, že hlasovat do soutěže můžete zde v komentářích pod článkem a také na faceboooku ewrc pod postem o této soutěži. Vaše hlasy pak budou z obou médií sečteny a hned v sobotu předáme tomu největšímu showmanovi z autobusáku slíbenou bednu Bellini. Bude u toho kamera Videonovinek a s tímto borcem uděláme i rozhovor do jednoho z dílů Videonovinek z Barumky. Hlasovat můžete pro koho chcete.

Pokud vás zaujme někdo, kdo udělá nejvíce koleček, největší smyky, či někdo, kdo předvede nejdelší jízdu po dvou kolech, nebo někdo, kdo jedno kolo urazí o obrubník, to je jen na vás fanoušcích. Hlasujte a vyberte někoho, kdo bude mít radost z vašich ovací a bedny Bellini od Pavla Kohouta. Hlasování začíná okamžitě po zveřejnění tohoto článku a končí v sobotu 28.8. v 10:00, abychom pak mohli hned soutěž vyhodnotit a výhru ještě na místě předat.

Komentářů celkem: 6
26. 8. 2021 21:541
0 0
Já mám tip už teď. Můj pilot si na Barumce dobývá debut. První rally v životě a hned ME Barumka je docela Hardcore. Navíc při 50 Barumce slaví 50 narozeniny. Flašu by si zasloužil už je proto. A Petře rozhovor? To by prvnička byla v v sedmém nebi. smajlík
26. 8. 2021 22:072
0 0
Už neexistuje podmínka 5startů RSS a pak MČR?
26. 8. 2021 22:143
0 0
Pro zahraniční piloty se to těžko praktikuje, ne? smajlík
27. 8. 2021 20:434
0 0
Spisakovci.
28. 8. 2021 08:195
0 0
Diana
28. 8. 2021 09:326
0 0
Grande Paolo Diana
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!