Soutěž – Za Delecourem a do depozitu Invelt classic

Přinášíme jedinečnou příležitost, jak se setkat s hvězdou světové rally a současně navštívit unikátní depozit závodních vozů.

Invelt Rally Pačejov přivítá na svém startu jednu z hvězd světové rally, kterou je francouzský závodník Francois Delecour. Pro skutečné fanoušky rally teď Jiří Jirovec ve spolupráci s eWRC a Videonovinkami připravil možnost, jak se ještě před startem Invelt Rally Pačejov s touto legendou rally osobně setkat a současně při tom navštívit unikátní a běžně nepřístupný depozit historických závodních automobilů, které jsou ve sbírce Invelt Classic v Plzni. Tato sbírka v současné době čítá více než 40 soutěžních automobilů, které sbíraly vavříny na světových rally s piloty zvučných jmen od let sedmdesátých až do současnosti. Budete mít možnost si osobně prohlédnout závodní automobily včetně světově jedinečné kolekce továrních automobilů WRC, které se v Plzni nacházejí.

Tou možností pro vás je účast na oficiální tiskové konferenci a přivítání Franciose Delecoura v Plzni dne 29.září v 17:00, kde bude po tiskovce program pokračovat právě prohlídkou depozitu, který bude při této příležitosti ještě mimořádně doplněn historickým soutěžním vozem Alpine A110 po nedávno zesnulém Vladimíru Hubáčkovi. Celkem 25 z vás, kteří projeví zájem se s Franciosem Delecourem setkat a současně si při tom prohlédnout depozit Invelt Classic, bude vylosováno v pátek 24. září. K účasti v této soutěži je třeba splnit dvě podmínky. Tou první je poslat soutěžní email na elipet@seznam.cz, kde do předmětu uvedete SOUTĚŽ Invelt, dále uvedete své plné jméno, a telefonický kontakt s emailem a tou druhou podmínkou je doložit výši vašeho dobrovolného příspěvku na fungování projektu Videonovinky, který informuje o rally a přinese reportáž i z tohoto setkání. Přispět můžete na níže uvedený účet a využít můžete i platbu tímto QR kódem.

Do soutěže se mohou přihlásit i ti, kteří již projekt Videonovinky podpořili finančním příspěvkem v předchozích letech a mají pocit, že už v té době byl jejich finanční příspěvek dostatečný. V tom případě do soutěžního emailu připište ještě datum, kdy jste původní platbu provedli, její výši a název účtu, ze kterého byla provedena. Projekt Videonovinky v tuto chvíli potřebuje vaši podporu, aby bylo možné dokončit sezonu 2021, a budeme rádi za každý další příspěvek. Návštěva depozitu Invelt Classic a setkání Franciosem Delecourem je pro to ideální příležitostí a jsme rádi, že jsme od Jiřího Jirovce tuto možnost dostali.

Číslo účtu Videonovinek: 291478206/0300

Číslo účtu v zahraničním formátu:

Účet 291478206/0300

IBAN CZ5903000000000291478206

BIC (SWIFT) CEKOCZPP

Zde najdete všechna naše videa: https://www.youtube.com/user/maxmann78/videos

Komentářů celkem: 6
16. 9. 2021 20:251
0 0
smajlík
16. 9. 2021 20:432
0 0
Za mě super nápad. A jsem rád, že jste ten příspěvek připomněli. Aspoň nemusí člověk ty nacionále někde složitě hledat.smajlík
16. 9. 2021 23:573
1 2
Za mě taky paráda. Ač by mě asi spousta lidí za to ukamenovala, když vidím ten progres Pačejova (celková organizace a PR) a nostalgický Barumky bez jakýhokoli progresu... Věřím že pan Jírovec a spol by sem jednou mohli i to MS dotáhnout. (Samozřejmě s trochou nadsázky). Jen tak dál!smajlík
18. 9. 2021 10:054
1 0
306Maxi: Můžeš, prosím, specifikovat, v čem tkví to lepší PR?
18. 9. 2021 11:415
0 0
nowi: Nemůžu, protože jsem to blbě napsal smajlík Ta propagace Barumky je pořád jinde. Lepší PR nemají, jen to na mě osobně prostě všechno líp u Pačejova působí.
18. 9. 2021 14:076
0 0
Hezkej počin, tleskám. Další malej příspěvek tedy poslán..

Do garáže bych chtěl moc, nastěhovat se ideálně. Postel bych si privezl a každej den budu vytírat klidně, auta taky projedu postupně všechny a nic víc potřebovat nebudu smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!