Vlastimil Resl - eWRC.cz
17. 9. 2021 12:28 − 2114× − 0

Memoriál Dana Repše již nadcházející sobotu

Velmi aktivní je v posledních týdnech Babák Motorsport.

Po červencové Rally Show Nemyčeves a srpnovém Dni dětí chystá na nadcházející sobotu 18. září další Rally Show. Ta se tentokrát uskuteční jako Memoriál Dana Repše.

Již nadcházející sobotu 18. září se uskuteční další Rally Show Nemyčeves. Ta tentokrát bude zároveň Memoriálem Dana Repše. „Dan patřil k nepřehlédnutelným účastníkům amatérských závodů nejen svými výsledky, ale především atraktivním jezdeckým stylem. Z Rally Show Nemyčeves si ho fanoušci pamatují především s červeným Žigulíkem, kterého později vystřídal Ford Puma. S oběma auty předváděl parádní show. Když nás Dan letos v březnu náhle opustil, byl to šok. Už tehdy se nicméně zrodil plán uspořádat na jeho počest Memoriál. Pandemická situace tomu však nepřála. Vše umocnilo, když se mi ozval nejlepší Danův kamarád Honza Hudec, bývalý závodník hobbyautocrossu a poté Divize6. Oslovil mě, zdali bychom nepomohli tuto akci uskutečnit. To samozřejmě nešlo odmítnout. Pomáhá nám i Danova manželka Zuzka, která bude přítomna už od pátku. Příležitost vzpomenout na výborného jezdce a člověka budou mít jezdci a diváci tuto sobotu,“ vzpomíná na Daniela jeden z hlavních organizátorů akce Martin Babák.

Pořadatelé již nyní evidují více než dvacet přihlášených jezdců. „Opět se bude závodit ve třech kategoriích. Třídy do 1400ccm a nad 1400ccm zůstávají. Místo kategorie Speciál však je premiérově vypsána třída N do 1400ccm, určená startujícím s vyloženě sériovou technikou. Tím chceme ještě více přiblížit Rally Show zájemcům z řad široké veřejnosti,“ vysvětluje drobnou změnu Martin Babák.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!