Nový vůz ve známých barvách – Broukův 307 WRC

Zajímá vás, jak bude vypadat Peugeot 307 WRC Štěpána Vojtěcha v barvách OMV Rally Teamu na Rally Bohemia? Čtěte dál!

Víkendová Rally Bohemia bude pro Štěpána Vojtěcha premiérovým ostrým startem v Peugeotu 307 WRC. Ten dorazí teprve v průběhu tohoto týdne, a tak první kilometry s ním Štěpán absolvuje v rámci testování těsně před samotným úvodem soutěže. Ve fázi vrcholících příprav se v těchto dnech nachází Czech OMV Rally Team. Zástupci stáje BSA, která pro následující dva závody vůz připravuje, dorazí na místo určení teprve v průběhu zítřejšího dne, stejně jako i auto samotné. Následovat bude obrandování vozu a ve čtvrtek je na programu první testování.

„Budeme velmi omezeni časovými možnostmi, alespoň k základnímu nastavení tak bude sloužit náš krátký shakedown těsně před startem v rozmezí třiceti až padesáti kilometrů,“ komentuje situaci Štěpán. I z těchto důvodů je letošní start na Rally Bohemia pojat především jako ostré testování, které by mělo být ideální přípravou na následující soutěž mistrovství světa. Hlavním cílem bude tedy se s vozem sžít, zvyknout si na něj a postupně se v průběhusoutěže zlepšovat až na úroveň, kterou by se chtěl Štěpán Vojtěch prezentovat v Německu.

„Udělat něco neuváženého by bylo nezodpovědné vůči celému teamu, na druhou stranu ale chceme dosahovat co nejlepších výsledků,“ dodává k očekávanému opatrnějšímu úvodu liberecký pilot.

Na posádku Czech OMV Rally Teamu čeká, stejně jako na ostatní v rámci tzv. Super Race, celkem deset měřených úseků, z celkového počtu čtrnácti. Na trať úvodní „superspeciálky“ v Sosnové se Štěpán Vojtěch, po krátké pauze, opět s navigátorem Michalem Ernstem vydávají v pátek podvečer.

Přijďte podpořit Czech OMV Rally Team na Rally Bohemia. Jsou pro vás připraveny v servisní zóně podpisové karty, fandící vlaječky a soutěž o ceny. Bližší informace během sobotního programu u hostesek v zázemí Teamu.

Komentářů celkem: 21
Anonym IP:160.218.255.187
13. 7. 2006 12:07
0 0
Jooo, vypadá to moc pěkně! Hlavně, aby to taky tak jelo.... a hlavně, abys to brouku hned někde nevysipal... Držíme ti BROUKU palce. Fan klub WRC Benešov.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!