Petr Eliáš - PR - eWRC.cz
28. 9. 2021 19:54 − 13024× − 5

Dobré zprávy od Loeba: Peugeot 306 Maxi může do Pačejova

Tým Sebastiena Loeba maká na Peugeotu 306 Maxi KIT, aby mohl odstartovat v Pačejově s Honzou Dohnalem.

Jan Dohnal minulý týden anoncoval, že by v Pačejově rád oslavil titul mistra ČR v rally v kategorii dvoukolek něčím unikátním. Málokoho napadlo, že zkusí do Čech dostat legendární dvoulitrový KIT Peugeot 306 Maxi KIT a to přímo z dílen Sebastien Loeb Racing. V tiskové zprávě Honza Dohnal opatrně přiznával, že nic není ještě 100% jisté, protože autu po předchozí soutěži chyběla důležitá součástka v převodovce. Teď je ale už jasné, že výrobce požadovaný díl stihl dodat a Peugeot 306 Maxi KIT už je připravený s polepem na cestu do Pačejova. „Mám velkou radost. S týmem Sebastiena Loeba jsme si teď hodně dopisovali a telefonovali. Bylo to dost hektické, ale máme potvrzeno, že auto bude ve čtvrtek v ČR k dispozici pro krátký test před startem Rally Pačejov. Když jsem v mailu našel potvrzení týmu, že auto má už převodovku v pořádku a je dokonce polepené do našeho designu měl jsem druhé Vánoce. Musím s fanoušky sdílet naší radost, protože mít fotku našeho auta na dílně s dvojčetem, kde je na bočním okénku dvojice devítinásobných mistrů světa, to se mi podlamují kolena. Tým mi fotku poslal s dovětkem, že se maká na mém autě a Peugeot mistra Loeba teď musí počkat :)“ říká s lišáckým úsměvem Honza Dohnal.

Toho čeká před startem 42. INVELT Rally Pačejov ještě test, kde se bude hlavně nastavovat sedačka a tým vysvětlí ovládání dosti specifické a supersilné dvoukolky s níž posádka Jan Dohnal – Ivo Vybíral odstartuje v pátek 1.10. do testovací rychlostní zkoušky shakedown a pak v sobotu tuto trojici čekají první metry Rally Pačejov, kde Jan Dohnal stále drží post historicky nejúspěšnějšího jezdce této rally se čtyřmi vítězstvími. Tým Jana Dohnala zve všechny fanoušky rally k návštěvě této pěkné rally a těší se, že budou sdílet společnou radost s jeho týmem ze startu této francouzské rakety.

Komentářů celkem: 5
28. 9. 2021 20:19
0 0
To je fakt pecka.
28. 9. 2021 20:26
0 0
Krása smajlíksmajlík
28. 9. 2021 21:06
0 0
Paráda.Tak snad jen přáníčko:Ať si vše pořádně užijí a nebylo by na škodu kdyby se Honza nebo Ivo posléze podělili o dojmy třeba tu .A "vypotili" něco navícsmajlík
28. 9. 2021 22:09
0 0
Nádhera, Klobouk dolů. Užijte si to.
29. 9. 2021 13:31
0 0
Tiše sedím na zadku a slintám. Honzo, smekám klobouk smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!