14. 7. 2006 00:00 − 2387× − 3

Jan Kopecký před startem Rally Bohemia

Posádka Jan Kopecký-Filip Schovánek úspěšně otestovala vůz Škoda Fabia WRC.

Czech Rally Team Škoda-Kopecký úspěšně otestoval v Bělé pod Bezdězem tovární vůz Škoda Fabia WRC před startem závodu „Super Race“, který bude odstartován v páteční podvečer diváckou supererzetou v sosnovské aréně jako součást Rally Bohemia. Na páteční supererzetu naváže sobotní a nedělní etapa. Posádky absolvují v převážné míře nové rychlostní zkoušky v okolí Mladé Boleslavi a Liberce, celková délka rychlostních zkoušek v soutěži nazvané „Super Race“ je 163 kilometrů. Hlavním lákadlem tohoto závodu budou soutěžní speciály specifikace WRC.

Jan Kopecký dle plánu testu ověřil funkčnost nastavení vozu na komerčních pneumatikách a úspěšně otestoval připravené technické změny na voze. Soukromý shakedown přilákal do Bělé pod Bezdězem poměrně mnoho diváků, kteří se během celého testu chovali velmi disciplinovaně a dodržovali všechny bezpečnostní pokyny. Celý tým všem zúčastněným za jejich vstřícný přístup během testu děkuje a těší se na setkání během soutěže v servisní zóně se všemi fanoušky.

V podvečer se přímo z dějiště testu přesunuli Jan Kopecký s Filipem Schovánkem na slavnostní představení posádek a následující autogramiádu do areálu Zákaznického centra společnosti Škoda Auto a.s., která je hlavním partnerem Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký i Rally Bohemia.

„S nastavením vozu Škoda Fabia WRC a jeho ovladatelností na produkčních pneumatikách jsem velmi spokojen. Během celého dne jsme ověřili několik nastavení a technických změn. V seznamovacích jízdách jsme se přesvědčili o skutečnosti, že nové úseky rychlostních testů jsou náročné, ale především velmi atraktivní. Rozhodně jsou nové rychlostní zkoušky výrazným přínosem pro Rally Bohemia.

S Filipem uděláme maximum, abychom všem fanouškům udělali naším výjimečným startem v České republice radost,“ řekl po testu Jan Kopecký.

Komentářů celkem: 3
Anonym IP:160.218.196.51
14. 7. 2006 13:011
0 0
Pěkné to bylo včera v Bělý,ať vám to vyjde jak u nás,tak následně v Německu,hodně štěstí.
14. 7. 2006 13:152
0 0
No a co ta nová kolekce oblečení, říkalo se, že budou jednat o formě prodeje v ČR a zatím stále nic. Vždyť třeba na dobírku přes webové stránky, jako ty předešlá trika, by to nebyl problém.
Anonym IP:83.208.147.60
14. 7. 2006 13:333
0 0
kde najdu spilty na Bohemku? .....to je vtip smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!