Redakce - eWRC.cz
28. 11. 2021 09:59 − 3789× − 0

Kalendáře Rallyservice 2022

Blíží se konec roku a je ten nejvyšší čas pouvažovat nad změnou výzdoby Vaší garáže či obýváku.

Rallyservice celý rok dodával fotky posádkám napříč startovním polem. Naše parta fotografů letos absolvovala oba české mistráky a byli jsme takřka u všeho. Začali jsme v březnu na Valašsku, přes Šumavu, Bohemku či Vyškov se dostali do Krumlova, aby jsme mistrovskou sezonu trochu netradičně uzavřeli. Nyní přišel čas, podělit se o radosti uplynulé sezony v podobě kalendáře Česká Rally 2022 s Vámi, fanoušky a lidmi milující tento krásný sport tak jako my.

Nelehký úkol na nás čekal při výběru 12 fotek do kalendáře. A povedlo se! Každá z vyvolených fotek vypráví svůj příběh letošní sezony. Ať už je to Vašek Pech, který se srdnatě rval se Škodovkou či Dominik Stříteský v absolutním flat outu na Barum Rally. Na to vše si v příští sezoně s námi vzpomenete.

Jako obvykle jsme pro letošní rok připravili samostatné kalendáře historiků, které mapují legendy a skvosty našich luhů a hájů. Nechybí nádherný Cosworth Vlastika Nuemanna, Audi Quattro v dobových barvách a plejáda dalších nádherných aut své doby.

Nástěnné kalendáře A3 (420 x 297 mm) vytisknuté na kvalitním křídovém papíře, osazený pevnou kroužkovou vazbou můžete zakoupit na stránce http://www.shop-rallyservice.cz/kalendare za přijatelnou cenu 250 kč.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!