TZ
30. 11. 2021 09:47 − 4098× − 0

Yokohama Racing Tyres CZ/SK? Má to smysl!

Po sezóně 2021, která byla plná nových zkušeností a výzev, si můžeme oddechnout.

Nové začátky zejména na rallye trhu v České a Slovenské Republice byly pro naši společnost Sigma Motor s.r.o., jakožto oficiálního zástupce Yokohama a výhradního prodejce Yokohama Racing Tyres CZ/SK, velmi namáhavé.

Vše ale začalo postupně nabírat pozitivní emoce po prvních testovacích kilometrech s profesionálními jezdci a jejich teamy, kdy jsme si sami mohli na vlastní oči potvrdit, že naše rallye pneumatiky jsou konkurenceschopné v CZ/SK podmínkách. Ne však, že bychom doufali v něco jiného, když jsme tuhle značku chtěli začít dodávat tuzemským jezdcům jak na rallye, tak na okruhy, závody do vrchu, rallycross či autocross. Přece jenom to ale bylo něco úplně nového a nervozita při prvních testech s Věrošem Cvrčkem na Fabii R5 by se dala doslova krájet.

Všichni jezdci, kteří neměli důvod stávající značku pneumatik měnit a přesto do toho šli s námi, jsou pro nás hrdinové! Na své drahé závodní speciály si de facto obouvali pro ně do té doby v tuzemském rallye regionu neznámou pneumatiku Yokohama a riskovali tím opuštění své komfortní zóny, kterou jim nabízel jejich stávající dodavatel pneumatik. Tímto jim patří velké díky od nás.

Tučným písmem však pro nás bude v kalendáři zlomový okamžik z Barum Czech Rally Zlín 2021, kde Věroslav Cvrček zajel při ME 13. místo absolutně. Tehdy jsme všechny pochybnosti o nás smetli ze stolu. Má to smysl!

Přicházely další a další skvělé výsledky jak v ČMPR, kde nás skvěle reprezentovali rychle jedoucí Lubomír Světinský, Milan Gregor, celý team Boxer Auto a další jezdci zkoušející nový produkt na trhu, tak jezdci ve svých kategoriích v MČR a RSS. Skvělé výsledky a příjemnou spolupráci nám přinášeli jezdci jako Zedník, Šikl, Lapdavský, Čabaj, Krejčík, LRacing, Šimík, Donát a spousta dalších našich nových klientů, kterým děkujeme za důvěru a těšíme se na další spolupráci.

Už netrpělivě vyhlížíme sezónu 2022, do které chystáme několik dalších motorsport projektů, ve kterých se chceme posunout o další kroky kupředu a ukázat, že spojení Sigma Motor s.r.o. a Yokohama není jen tak obyčejné a náhodné.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!