20. 1. 2022 13:10 − 10029× − 1

Přímé přenosy WRC i nadále na O2 TV Sport!

Mistrovství světa v rallye pokračuje na obrazovkách s českým komentářem a také se stálými experty.

Nastupuje nová éra hybridních vozů ve WRC, ale klasické pořádky ve vysílání přenosů z mistrovství světa v českém znění zůstávají. I v aktuální sezoně se totiž fanoušci rallye mohou těšit na přímé přenosy ze soutěží světového šampionátu v automobilových soutěžích na stanici O2 TV Sport.

„Programový plán zůstává stejný jako v minulých sezonách. Ke každé soutěži budeme připravovat české znění preview magazínu den před startem podniku a následně po skončení vždy hodinový sestřih z dané soutěže,“ říká Tomáš Zetek, komentátor přenosů WRC na O2 TV Sport. „I co se týče přímých přenosů ze samotných rychlostních zkoušek, zůstáváme v režimu, že odvysíláme maximum možných přenosů, které promotér nabízí televizním společnostem.“

Nejen nová technika na tratích, ale také zbrusu nová grafika a inovace v přenosech, to vše čeká na rallyové fanoušky po celém světě. „Praví srdcaři, kteří sledují vysílání WRC plus, ji už možná viděli v prezentacích promotérů mistrovství světa. Ti připravili kompletní balíček novinek počínaje znělkou, přes inovace ve sledování klíčových technologických novinek až po vylepšenou grafiku týkající se mezičasů na trati či výsledkových listin,“ popisuje Zetek novinky v přenosech WRC.

Dobrou zprávou pro české fanoušky je i opětovné zapojení zkušených soutěžáků v roli spolukomentátorů přímých přenosů. „Jsem moc rád, že i v této sezoně s námi budou spolupracovat zejména Martin Semerád a Filip Mareš. Jejich pracovní a závodní program je samozřejmě nabitý, ale věřím, že se podaří zajistit jejich účast na komentátorské pozici pro všechny soutěže v kalendáři,“ uzavírá Tomáš Zetek.

PŘÍMÉ PŘENOSY Z RALLYE MONTE CARLO 2022 NA O2 TV SPORT:

Čtvrtek, 20. ledna (20:00 hod.): SS1 Lucéram / Lantosque
Sobota, 22. ledna (10:00 hod.): SS10 Saint-Jeannet / Malijai 1
Sobota, 22. ledna (14:00 hod.): SS12 Saint-Jeannet / Malijai 2
Neděle, 23. ledna (10:00 hod.): SS15 Briançonnet / Entrevaux 1
Neděle, 23. ledna (12:00 hod.): SS17 POWER STAGE

Komentářů celkem: 1
21. 1. 2022 20:101
0 0
Musím pochválit (1rz) za opravdu slušnou porci (hlavně technických) plnohodnotných informací... smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!