Populární Rally Monte Komvet v Kopřivnici již tuto sobotu

Závody pořádané Davidem Komárkem získávají na popularitě.

První letošní akce proběhla na začátku ledna a do soutěže se přihlásilo 46 jezdců. Nyní se chystá další akce, v pořadí již VII.Rally Monte Komvet, která má v kalendáři termín 19. února 2022.

Charakter závodu bude podobný těm předchozím. Bude připravena trať v délce 8 km, která se pojede celkem šestkrát. Aby to jezdci neměli zase až tak jednoduché, po třech ostrých průjezdech se zkouška otočí. Předpokládá se cca 50 přihlášených jezdců, kde o zahraniční jména není nouze.

.„Komvet racing společně s Hobby rallysprint se již pomalu ale jistě zabydluje na kopřivnickém polygonu, kde pořádá akci pro profi i hobby jezdce: Rally Monte Komvet. Primárně je akce určená pro zákazníky a přátele firmy KOMVET racing s vozy Evo, Sti, RS a GR. Samozřejmě vždy rádi uvítáme profi jezdce s „erkovými" automobily, kteří potřebují otestovat techniku, nebo hobby začátečníky, kteří teprve začínají s motorsportem. Naší snahou je uspořádat hodnotné závody, kde si každý najde svého soupeře a užije si atmosféru podobnou velkým závodům,“ přiblížil charakter soutěž hlavní organizátor David Komárek.

Bližší informace a případné dotazy ohledně přihlášení najdete na www.racerally.cz

A pro dokreslení skvělé akce z ledna ještě přikládáme akční video

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!