Redakce - eWRC.cz
19. 3. 2022 20:42 − 2234× − 0

Zlaté oko se stalo kořistí Honzy Froňka

V anketě Zlatý volant, který za rok 2021 obhájil Martin Macík, patří i fotografická soutěž Zlaté oko. Ta se stala kořistí Honzy Froňka.

V prostorách Autoklubu ČR se koncem tohoto týdne uskutečnil slavnostní galavečer k příležitosti vyhlášení ankety Zlatý volant. Ten stejně jako loni dostal Martin Macík. Zlatá řidítka putovala do rukou Martina Michka. Galavečera se účastnil i dvojnásobný šampión F1 Emerson Fittipaldi, který převzal ocenění Osobnost světového motorsportu v kategorii automobilů. Osobnost světového motorsportu v kategorii motocyklů převzal slovenský jezdec a desetinásobný mistr Československa Peter Baláž. In Memoriam byla cena udělena i Karlu Lopraisovi. Cenu Elišky Junkové s přehledem získala Gabriela Jílková, Talent roku putoval do rukou Erika Caise.

Fotografickou soutěž Zlaté oko vyhrál Honza Froněk se snímkem Kamikaze z loňské Finské rally. Fotografie bodovala i ve fotosoutěži Photo of the year pořádané promotérem šampionátu WRC, kde skončila na druhém místě v hlasování fanoušků. Redbull ČR ji vybral jako fotku měsíce října 2021 a umístila se i ve finále o foto roku českého zastoupení výrobce energetických nápojů.

Všem oceněným patří gratulace!

Foto: Marek Janeček

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!