Pech s Uhlem odstartují sezónu 2022 na Valašce

EuroOil team se soutěžní posádkou Václav Pech jun. – Petr Uhel vstoupí na Valašské Rallye do společné 21. sezóny a pojedou s Fordem Focus WRC.

V pátek 1. dubna proběhlo na Autoklubu ČR vyhlášení vítězů rallyových disciplín, které bylo kvůli covidové pandemii několikrát odložené. Pech s Uhlem si zde převzali poháry za vítěznou mistrovskou sezónu 2020 a za 3. místo v r. 2021. Teď se ale již plně soustředí na novou sezónu.

Valašskou Rallye začne tento víkend 8 dílný seriál závodů MČR v rallye. Tradiční soutěž zařazená i do Mistrovství Slovenska a Mistrovství střední Evropy odstartuje v pátek 8.4. ve Valašském Meziříčí. EuroOil team s Pechem a Uhlem připravil pro letošek opět Ford Focus WRC, se kterým by chtěl bojovat o vítězství v každém závodě.

,,Valašku máme rádi a těšíme se na rychlostní zkoušky, které zde dobře známe, přesto po zimní pauze vzhlížíme k prvnímu startu s větším respektem než jindy. I když jsme nezaháleli a připravovali se pečlivě, přeci jen ostré kilometry ve voze nejde jen tak natrénovat. Hlavní roli zde bude hrát určitě také počasí, které má být podle předpovědi pravé aprílové. Samozřejmě bude důležitá volba pneumatik, z čeho má nejvíce zamotanou hlavu Petr, který je kromě spolujezdce také naším vrchním meteorologem. Těšíme se také opět na fanoušky, kteří by již neměli být ničím omezeni a bude tak zase správná atmosféra, jak kolem trati, tak v servisní zóně,“ popisuje před startem V. Pech jun.

Valašská Rallye odstartuje v pátek 8.4. ve Valašském Meziříčí v 17.30 hod., na posádky čeká celkem 14 rychlostních zkoušek a trať dlouhá bezmála 350 km. Do harmonogramu jsou zařazeny i dva průjezdy atraktivní městskou rychlostkou v sobotu večer ve Valašském Meziříčí. Cíl závodu je naplánovaný na neděli ve 14.50 hod. EuroOil team srdečně zve všechny fanoušky motosportu na Valašsko.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!