Jiří Šteg - eWRC.cz
7. 4. 2022 09:17 − 4201× − 0

Přijďte se podívat do servisu Valašské Rally

Svezte se na rally simulátoru a navštivte servisní zázemí špičkového teamu.

MOL Česká republika ve spolupráci s Autoklubem České republiky a pořadateli 40. KOWAX Valašské Rally Valmez připravili pro příznivce rally na tuto sobotu a neděli zajímavý doplňkový program. V servisní zóně umístěné v areálu DEZA na Komenského ulici mezi servisními stany ACA ŠKODA Vančík Motorsport Dominika Stříteského a Agrotec Škoda Rally Teamu Jana Kopeckého bude postaven malý FRESH CORNER známý z čerpacích stanic MOL. Během celé rally se tam budou moci držitelé aplikace MOL Go občerstvit kávou, čajem, limonádou nebo minikoblížkem.

Ve stánku FRESH CORNER bude pro zájemce připraven také RALLY SIMULÁTOR, na kterém se návštěvníci budou moci poměřit s časy Dominika Stříteského. Simulátor bude v provozu v sobotu od 10 do 18 hodin a v neděli od 9 do 12 hodin.

Pro ty z vás, kteří budou potřebovat doplnit energii nejen sobě, ale i svému mobilnímu telefonu nebo jinému zařízení, bude ve stánku volně k dispozici charger.

Pro děti jsme připravili dvě akce „RALLY DĚTEM“. V přibližně čtyřicetiminutové exkurzi je pozveme do servisního stanu, povíme jim o všem, co se v teamu děje před i během závodů, ukážeme jim výbavu jezdců a mechaniků. Ukážeme jim servisní kamion, přepravní přívěs, budou si moci vyzkoušet používané nářadí a seznámit se s rozdíly mezi používanými pneumatikami a uvidí mnoho dalších zajímavých věcí. Akce se uskuteční v sobotu od 17:05 hodin a v neděli od 13:00 zázemí týmu ACA ŠKODA Vančík Motorsport. Počet účastníků musíme na oba termíny z provozních důvodů omezit na 15 dětí.

Pro dospělé jsme připravili obdobnou akci nazvanou „ZA OPONOU RALLY“. Její scénář je podobný, ale bude více odborně a detailně zaměřena. Na tuto akci vás zveme v sobotu od 12:55.

Obě akce jsme sladili s harmonogramem rally, takže bezprostředně předcházejí nebo navazují na plánovaný servis soutěžních vozidel a mohou tak být příležitostí k atraktivním vyplnění sobotního či nedělního odpoledne.

Budeme se těšit na vaši návštěvu v sobotu i v neděli v servisním areálu 40. KOWAX Valašské Rally Valmez v areálu DEZA.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!