Pozvánka na XI.Rallye Praha Revival

O víkendu se uskuteční již 11. ročník sportovně-společenské akce pro legendy motosportu a příznivce závodních a sportovních automobilů let minulých.

Do Prahy se sjede víc než 160 posádek z celé Evropy, aby strávily tři dny na podniku, který se koná podle již osvědčeného a unikátního schématu.

V pátek v pravé poledne vyrazí ze slavnostního startu na Ovocném trhu v centru Prahy na trať jako první z pestrého revivalového startovního pole originální dakarská LIAZka Tomáše Poura. Za ní v minutových intervalech další podle startovní listiny http://www.edda.cz/mscrdovrchu/index.php?m=novinky/detail&id=4396

Z centra Prahy se revivalisté dostanou na tradiční prolog na závodišti ve Velké Chuchli, kde je první vůz očekáván ve 12:20. Další Show Section pátečního programu se odehraje na ploché dráze ve Slaném se startem krátce před půl šestou. Páteční etapa skončí přivítáním posádek v cíli na teplickém náměstí před magistrátem, kam by mněl itinerář dovést první posádku ve tři čtvrti na sedm večer.

Sobotní program divákům nabídne dvě Show Section na dráze Moto Areálu Chabařovice v 11:10 a v podvečer v 17 hodin, v areálu bude otevřené i občerstvení pro diváky, kterým areál nabízí dost míst k bezpečnému sledování dění na trati. Třikrát se revivalisté podívají na dráhu mosteckého polygonu, v 9:14, 13:15 a 16:20. Z bezpečnostních důvodů je na polygonu pro diváky vyhrazen pouze prostor u startu.


Foto: Martin Zajíc

V neděli ráno v 9:43 začne Show Section znova na dráze v Chabařovicích a poslední zvláštní úsek se odehraje opět na plochodrážním oválu ve Slaném, kde startér přivítá první posádku v 11:35 a jak pro posádky, tak pro diváky bude sloužit na tribuně stánek s občerstvením.

Na všechny Show Section je vstup zdarma, diváci musí mít na paměti, že Show Section nejsou závody na okruhu, ani rallyové rychlostní zkoušky, při sledování dění na trati by se měli řídit zdravým rozumem, respektovat zakázané prostory a bez výhrad se řídit pokyny činovníků tak, aby revivalovou pohodovou atmosféru nenarušila žádná mimořádná událost.

Posádky i pořadatelé zvou na víkend všechny příznivce motoristického sportu a fanoušky jeho historie ke strávení příjemných chvil a užité si pestré podívané.

Podrobné informace, harmonogram, startovní listinu lze nalézt na webových stránkách promotéra www.edda.cz/mscrdovrchu nebo na FB https://www.facebook.com/groups/545397982196463

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!