16. 5. 2022 07:47 − 3621× − 0

41. Silmet Rally Příbram – schválena zvláštní ustanovení

Soutěž se jede v termínu 22. až 23. července.

Po roční vynucené přestávce, kdy se v loňském roce příbramská soutěž nekonala, je opět v kalendáři Autoklubu ČR v seriálu PIRELLI Rallysprint série zařazena 41. SILMET Rally Příbram 2022. Soutěž se jede v termínu 22. až 23.července.

Pořadatelé z Autosport klubu Rally Příbram v AČR získali všechna potřebná povolení, v uplynulém týdnu došlo ke schválení zvláštních ustanovení Autoklubem ČR, a tak již nic nebrání ani spuštění přihlašovacího portálu na webu Autoklubu ČR, ke kterému dojde ve středu 18.5. a bude možné se na příbramskou soutěž přihlásit. Zvláštní ustanovení je možné stáhnout na webu www.rally-pribram.cz

Soutěž bude mít již tradiční oblíbený rámec, kdy v pátek proběhnou administrativní a technické přejímky, následovat bude předstartovní show na příbramském náměstí, odkud v sobotu 23. 7. proběhne i oficiální start rally. Pro posádky jsou přichystány osvědčené rychlostní zkoušky, zejména na Sedlčansku, na kterých si vylámali zuby i „velcí“ závodníci. Úseky rychlostních zkoušek nabízí kombinaci jak technických, tak i rychlých úseků na srdce.

41. SILMET Rally Příbram se budou moci zúčastnit posádky v rámci několika vypsaných šampionátů. Kromě PIRELLI Rallysprint série, včetně Poháru 2+, si v Příbrami zazávodí i posádky AUTOKLUB Rallysprint série v rally historických automobilů a účastníci Poháru mládeže. V letošním roce si pak naposledy na rychlostních zkouškách v rámci Rallysprint série a MČR v rally mohou zasoutěžit i posádky v rámci České Trophy v rally pravidelnosti historických automobilů, která si též našla svoji velkou oblibu u mnoha posádek především na tratích v Příbrami a v Pačejově.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!