7. 6. 2022 19:32 − 3986× − 0

Automobilový slalom na legendární RZ Koráb

Nad Kdyní se tyčí vrch a vede k němu cesta klikatá. Ideální pro soutěžáky, vrchaře a… …slalomáře.

Dnes již legendární trať dlouhá 2200 metrů bude o posledním červnovém víkendu hostit Mistrovství České republiky, Českou trofej Junior a volný závod amatérů. Vše v rámci Automobilového slalomu pod Korábem ve Kdyni. Chtěli byste si kopec vyzkoušet i Vy? Můžete! Stačí vhodný (i civilní s STK) vůz, helma a včasná přihláška. Autoslalom je nejvhodnější začátek pro všechny budoucí jezdce napříč závodními disciplínami. Účastnit se mohou junioři od 14 let se slalomovou licencí.

Závodí se v sobotu i v neděli. Po dvou tréninkových jízdách přijdou po obědě na řadu tři měřené jízdy, ze kterých se ta nejhorší škrtá. Nejrychlejší součet zbylých dvou jízd nám ukáže na vítěze Automobilového slalomu pod Korábem ve Kdyni. Budete jím právě Vy? Projděte si Zvláštní Ustanovení a přihlašte se! Seznam přihlášených se rychle plní, propustnost trati je jen 80 startujících na každý den.

Na soutěž zvou i pořadatelé. "Přijeďte se zúčastnit nejdostupnějšího závodu na této legendární trati za rozumné finance. Vyzkoušejte si pocit závodníka a Vaše řidičské schopnosti. Na jednom autě se můžou střídat až tři jezdci. Uzávěrka elektronických příhlášek je v pondělí 20. června o půlnoci," sdělují širé veřejnosti Břetislav Šindelář junior a Petra Krýslová, členové pořadatelského týmu.

Kdo chce zažít to, co Václav Pech, Jan Kopecký nebo třeba Filip Mareš při letošní Rally Šumava, měl by si zapsat do kalendáře sobotu 25. a neděli 26. června 2022.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!