17. 6. 2022 05:40 − 2141× − 0

Přijďte se svézt na rally simulátoru a podívat do zákulisí rally teamu

Simulátor bude v provozu od pátku od 12 hodin po celou dobu rally.

Ve spolupráci společností AGROTEC, MOL Česká republika a Autoklubu České republiky jsme pro diváky 17. Agrotec Petronas Rally připravili v jejím servisním areálu zajímavé zpestření. Mezi servisními stanovišti Jana Kopeckého a Dominika Stříteského najdou diváci stan, ve kterém si budou moci změřit své síly s Dominikem Stříteským na rally simulátoru. Simulátor bude v provozu od pátku od 12 hodin po celou dobu rally.

Pro fanoušky, kteří by se chtěli podívat do zázemí špičkového týmu jsme připravili prohlídky zázemí ACA ŠKODA Vančík Motorsport. Prohlídky budou komentované bývalým rally jezdcem, který zasvětí fanoušky do zákulisí přípravy týmu i posádky před i během rally, seznámí je s technickými detaily vozu ŠKODA FABIA Rally2. Provede je také celým zázemím týmu od cateringu až po výbavu týmového kamionu. Fanoušci se budou moci seznámit s různými detaily ze života rally týmu, např. procesem výběru pneumatik, volbou taktiky, ale také s tím, jak je doplňováno palivo a mnoha dalšími zajímavostmi. Jsou naplánovány tři prohlídky, které budou trvat přibližně čtyřicet minut a jsou určeny všem zájemcům bez rozdílu věku. Páteční začne v 19:15, sobotní v 9:15 a 13:15. Naplánovány jsou tak, aby navazovaly na plánovaný servis účastníků rally.

Zveme všechny fandy rally do servisního areálu hustopečské rally, který bude umístěn v logistickém centru společnosti MOSS LOGISTICS na ulici Bratislavská 21.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!