13. 7. 2022 20:49 − 18368× − 6

Krutá rána na Rally Bohemia

Malá sportovní, dalo by se říci i rodinná tragédie, tak by se dalo nazvat to, co se nám během nedělního dopoledne při Rallye Bohemia stalo.

Momentálně jsem doma, léčím se jak zdravotně, tak i psychicky. První noc byla krušná. Každou minutou se mi v hlavě promítala osudná nehoda, zničené auto, veliký průser a vůbec jaké veliké štěstí jsme spolu s mým spolujezdcem Pavlem měli. Stáli při nás všichni svatí. Auto jsme s taťkou v pondělí ráno složili do dílny a já začal přemýšlet nad tím, co dál. Jak to udělat, abych se vrátil zpátky na kola a do závodní sedačky. Bohužel všechny myšlenky a úvahy často troskotaly na financích, protože můj finanční účet byl vyčerpán už před Rallye Bohemia. Soutěž jsme pojali skromně a chtěli jsme jí dojet bez problému až do cíle. Bohužel se stalo, to co se stalo. S tím jsem nepočítal a rozbil fatálně úžasné a nádherné auto, skvost. Prostě Mitsubishi Lancer Evo 6. Bylo to auto z Italského Ralliartu s původem zkušených soutěžáků, které dokonce v roce 2001 absolvovalo podnik Mistrovství světa. Bylo vyrobeno omezené množství kusů a s tím jsme do posledního metru závodili. Snažili jsme se jezdit atraktivně a rychle pro diváky a myslím, že se nám to velice dařilo. Ohlasy vás fanoušků byli obrovské a to nás táhlo dopředu. Proto jsme se snažili ukázat na co nejvíc soutěžích v letošní sezóně společně s mým bratrem a naším celým rodinným týmem. Ještě než budu dále pokračovat,, tak obrovský ohlas udělal krásný záběr, který natočil a sdílel po sociálních sítích Martin Mazuch z Motorsportu Revue, za který moc děkujeme.

Smyk, který se nám povedl na RZtě Radostín v poslední zatáčce do cíle se velice povedl a měl neskutečný úspěch a ohlas. Vidělo ho totiž díky sdílení všech fanoušků 13 tisíc lidí a dostalo se to i k jednomu legendárnímu Italskému pilotovi Gianluigi Gallimu. A díky tomuto průjezdu a smolném karambolu možná napíšeme nový příběh celého tohohle auta. Protože on se nám sám ozval společně s jeho bratrancem Gigi Gallim, že uviděli naše auto jak nám jezdí a jaký karambol nastal a díky tomu nám nabízí k prodeji jejich Lancer EVO 6. Není to totiž jen ledajaký EVO. Je to totiž úplně stejné identické auto postavené z Italského Ralliartu, jako máme doma. Na tuhle nabídku nemám odpověď… Jen takovou, že jí musím využít a udělat všechno proto, abychom od nich auto koupili co nejdřív. Auto, které mi nabízí, je kompletní, ale bez motoru. Motor doufáme, že použijeme z našeho rozbitého.. Co k tomu více říct….

Naše jediná šance jak postavit auto zpátky na kola je, ale budu potřebovat i vaší pomoc. Pomoc srdcařů, fanoušků, kamarádů a známých, kteří by byli ochotní mi jakkoliv pomoct. V tuhle chvíli finanční pomoc. A proto jsme zřídili s mým bráchou od dneška transparentní účet, kam je možné zaslat jakoukoliv částku i s ohledem na to, že se můžete vy sami podívat, jak se s penězi vynakládá a kolik jich tam je. Podpory po nehodě bylo od vás všech strašně moc, dodalo nám to sílu a chuť dále pokračovat. Nevzdáme se a chceme co nejdřív brázdit po tratích českých soutěží. Jsme srdcaři a srdcařema zůstaneme. Já vám všem slibuji, že budeme postupně všechny informovat o stavbě nového vozu. Bude obtížné se dostat zpátky do starých kolejí, ale my to společně všichni zvládneme díky vám fanouškům rallyesportu! Já si z této havárie a incidentu beru velké ponaučení a zkušenost. Děkuji všem našim sponzorům, kteří nám do teď pomáhali postavit se na start každé rallye, všem mým mechanikům, bez kterých bych neodjel ani metr, našemu spolujezdci Pavlovi Odvárkovi za perfektní přístup k závodům. Jeho chuť a touha usednout do závodního auta je neskutečná a jsem vděčný za to, jaký dobrý vztah spolu máme a v neposlední řadě celé mojí rodině, za snahu, pomoc, pochopení a všeho, co se okolo týče.

Pokud chcete znovu vidět krásné a legendární Mitsubishi Lancer Evo 6 v barvách týmu Voldřich Motorsport, máte možnost tomu napomoci. Předem děkujeme všem za pomoc a podporu.

Číslo transparentního účtu je: 4789984083/0800

Komentářů celkem: 6
14. 7. 2022 08:26
0 0
ten clovek v case 2.34min videa havarie je zlodej ci co ? smajlík
14. 7. 2022 08:56
0 0
Dobrý postřeh. vypadá to tak. smajlík
14. 7. 2022 09:04
0 0
Já doufám že jenom vypadá. Ani už nevím jestli jsme něco řešili nebo ne smajlík No stejně sem zapomněl peněženku v servisu smajlík smajlík
14. 7. 2022 10:49
0 0
Brr ty pohyby hlav jsou brutální, ještě že to dopadlo odchodem po svých. Rám to pobral na jedničku, rozpěrná hrazda vzadu už míň.
14. 7. 2022 16:10
0 0
No ten hever vidět takhle létat v autě nechceš. Hlavně že jste kluci v pořádku.
14. 7. 2022 21:44
1 0
Původně napsal podvarka
Já doufám že jenom vypadá. Ani už nevím jestli jsme něco řešili nebo ne smajlík No stejně sem zapomněl peněženku v servisu smajlík smajlík
Zdravím, no jasný, potřeboval jsem nějaký drobáčky na pivo, ale bohužel v autě ani koruna smajlík. Uznávám vypadá to taksmajlík, ale věc se má trošku jinak…U nehody jsme byly jako první a pomáhali jsme posádce z auta… když vylezl spolujezdec vypadal celkem v šoku a v autě mu začal zvonit telefon, tak jsem mu ho chtěl podat, jenže telefon jsem nenašel a jak je viditelné později si pro něj došel sám. Toť vše
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!