Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
15. 8. 2022 18:24 − 36023× − 22

Seznam přihlášených posádek Barum Czech Rally Zlín

Organizátoři zlínské soutěže si i nadále zakládají na tradici, že seznam přihlášených posádek se zveřejňuje necelé dva týdny před startem.

Když se podíváme na startovky předcházejících evropských soutěží, tak lze letošní ročník hodnotit jako poměrně slabší v porovnání s lety minulými a to ani nemluvě o zlatých letech Intercontinental Rally Challenge na začátku minulé dekády. Situace je ovšem taková, jaká je a před promotérem šampionátu je do dalších let jistě velký úkol v tom, dostat šampionát alespoň zpět tam, kde jej měl Eurosport Events. Inu slovy klasiků, je to dobrý, je to špatný, je to příšerný, ale je to fajn aneb i tak by se dala nakonec letošní sezóna shrnout. Ale co bylo, to už nezměníme a proto pojďme optimisticky vzhlížet do budoucnost, kterou je s ohledem na datum i blížící se Barumka, na kterou se mezi soudobými auty přihlásilo 115 dvojic, což je kvantitativní úbytek proti letům minulým. Více však již posuďte sami v seznamu níže.

Komentářů celkem: 22
17. 8. 2022 15:5921
0 0
Původně napsal Jarda-rs
Pozor všechna auta ERC jedou po 3 minutách počítejte s tím že na první dvacítku je potřeba 1h času. smajlík
Z čeho vychází tvé info? V ZU je to jak píše Kenny.
17. 8. 2022 17:1122
0 0
Ja tady o 3 minutach spekuloval pod dojmem Chorvatska, kde WRC tak jely, asi kvuli prenosu. Tak to je mozna moje vina smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!