Vlastimil Resl - eWRC.cz
16. 8. 2022 09:54 − 1734× − 0

Motorsport Nemyčeves chystá 20. srpna dvě akce

Hned dvě akce v jeden den chystá parta motoristických srdcařů z Motorsport Nemyčeves.

„Dne 20. srpna 2022 se v naší Racing aréně uskuteční další ročník tradiční Rally Show Nemyčeves, na který po obědě naváže Dětský den. Loni jsme obě akce uspořádali každou v jiném termínu. Letos nás napadlo je sjednotit, aby si všichni přišli na své. Už proto, že přítomen bude úspěšný rallyový a autokrosový pilot Petr Šimurda,“ vysvětluje jednu z příčin sloučení obou akcí jejich hlavní organizátor Martin Babák, sám autokrosový závodník.

Motorsportem ožije 20. srpna malá obec Nemyčeves na Jičínsku již od brzkých ranních hodin. „Plánujeme, aby někdy okolo osmé ranní začaly tréninkové jízdy Rally Show Nemyčeves. Ta se opět uskuteční ve třech kategoriích. Na tréninky plynule navážou základní rozjížďky. Po obědě jsou naplánovány finálové jízdy. Letos očekávám početnou a zajímavou konkurenci. Napomoci by tomu měl Petr Šimurda, který přiveze asi šest aut, určených k ekologické likvidaci. Ty si budou moci případní zájemci pronajmout. Bližší info jim poskytnu na emailové adrese babak.mates@seznam.cz nebo telefonním čísle 774 285 265,“ nastiňuje možnost prožít adrenalin třeba i pro úplné závodnické nováčky Martin.

Odpoledne pak bude patřit především dětským návštěvníkům. „Vyhlášení Rally Show plánujeme stihnout do dvou hodin odpoledne. Zhruba po hodinové pauze by se měl naplno rozjet Dětský den. Pro děti bude připravena soutěž, během níž je čeká deset stanovišť. Budou mít též možnost opéci si špekáčky, chybět nebudou rytíři, umělečtí kováři a také možnost svezení s Petrem Šimurdou na sedadle spolujezdce v jeho Škodě 130 LR. Obě akce přislíbil moderovat velký motoristický odborník a srdcař Petr Pěnička. Věřím tedy, že všichni si přijdou na své,“ končí naše povídání Martin Babák.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!