EuroOil team odjíždí na Setkání mistrů

Tradiční a velice populární Setkání mistrů v Sosnové, se letos uskuteční již tento víkend.

Početná startovní listina, kde figurují slavní jezdci napříč motoristickými disciplínami, potěší jistě davy všech fanoušků, pro které je opět mimo jiné připravena i hromadná autogramiáda většiny předních jezdců.

EuroOil teamu s posádkou V. Pech – P. Uhel se podařilo v letošní sezóně vyhrát třídu RN9 a Pechovi s Uhlem se stát Mistry této nové kategorie. Do Sosnové ale nyní jedou obhajovat loňské vítězství.

„I když je to volný podnik, soustředíme se na co nejlepší výsledek stejně jako ostatní soupeři, kteří mají šanci zde uspět. Show pro diváky a atraktivní smyky děláme především v pátečních volných trénincích, kdy si všichni vyzkoušíme hranice možností našich vozů a naše řidičské dovednosti. Já vždy nejvíc sleduji jízdu silných buggyn a jejich neuvěřitelně dlouhé smyky a obdivuji Jardu Hoška, který ve svých 77 letech na takovém monstru stále „lítá“ velice rychle,“ říká Václav Pech jun. Ten zde jednou do roka usedá do závodního speciálu výjimečně sám, protože spolujezdec zde není třeba.

„Ale úplně bez Petra by to tady nešlo. Má na starosti celou administrativu, hlídání časů rozjížděk, stará se o naše hosty a spoustu dalších povinností. Já bych se sám neuměl do závodu ani přihlásit,“ říká s úsměvem Pech.

EuroOil team zve fanoušky motosportu do Sosnové na atraktivní závodění a osobní setkání s jezdci.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!