Vánoce v Inveltu 22 – kdo se zúčastní?

K návštěvě depozitáře soutěžních vozidel v Invelt Plzeň se přihlásilo ohromné množství fanoušků. Kdo se přijede podívat?

Majitel světově unikátní sbírky soutěžních vozidel Jiří Jirovec dal možnost fanouškům rallysportu nahlédnout do jeho veřejně nepřístupné sbírky soutěžních a závodních vozů, jak jsme psali v článku ZDE:

Všechny nás překvapilo, jak velký zájem o návštěvu depozitu jste projevili. Do této chvíle se sešlo skoro pět stovek přihlášek od fanoušků rally, kteří by se chtěli do Plzně přijet podívat. Jiří Jirovec si tohoto vašeho zájmu velmi cení, a i když se tentokrát na všechny nedostane, tak osoby, které už se k návštěvě přihlásily, dostanou v budoucnu další příležitost se do Plzně přijet podívat. Kdy to bude, to v tuto chvíli není jasné, ale můžeme vám slíbit, že všichni z přihlášených tuto informaci dostanou na svůj email jako první. Protože se přihlásilo opravdu mnoho fanoušků, tak jsme chvíli zvažovali, zdali by nebylo vhodné změnit podmínky k účasti například vylosováním šťastlivců, ale nakonec jsme se rozhodli, že není vhodné měnit pravidla hry, které už jsou nastavené a pozvání na akci „Vánoce v Inveltu 22“ dostanou skutečně ti, kteří se přihlásili jako první.

  Jména 55 šťastlivců vidíte níže v seznamu:

Zdeněk Kocanda, Jakub Nepraš, Josef Toupal, František Oulehla, Jan Ludvíček, Lukáš Bauer, Jindřich Buriánek, Tom Černý, Karel Jungmann, Václav Hostaš, Ondřej Würz, Roman Švejda, Jan Růžička, Martin Ondryáš, Jiří Hofbauer, David Ginter, Miroslav Lorenc, Tomáš Fiala, Jiří Franc, Jiří Hájek, Lukáš Ťuka, Petr Jechout, Ivo Vavřina, Aleš Mašíček, Jaroslav Zemen, Robert Zavoral, Lukáš Fencl, Lukáš Hájek, Jitka Tršová, Tereza Suchá, Tomáš Martinec, Vladimír Mařan, Stanislav Ťuka, Patrik Panoš, Radek Venuš, Augustin Sedláček, Michal Drápalík, Pavel Malý, Miroslav Medek, Milan Jirásek, František Tomka, Daniel Hrdinka, Ondřej Steinhäusl, Marcel Suchý, Radek Kočka, Václav Plánička, Jan Nádvorník, Marek Maňour, Tomáš Korábečný, Kristián Junek, František Šebesta, Luděk Švehla, Jaromír Malanta, Martinovský, Patrik Dilong,  

Všichni jmenovaní dostanou emailem potvrzení s přesnými údaji kdy a kam se mají dostavit. Všichni se potkáme ve čtvrtek 15. prosince v Inveltu v Plzni a společně si popovídáme určitě nejen o rally, vychutnáme si vánoční atmosféru a budeme mít dost času si prohlédnout skvosty ze sbírky Jiřího Jirovce. Úvodní besedy se bude účastnit samozřejmě Jiří Jirovec – majitel sbírky, posádka Václav Pech – Petr Uhel, Jakub Jirovec se svým novým spolujezdcem (zatím tajemství) a za Invelt Rally Pačejov a také za českou část organizace soutěze Central European Rally WRC Pavel Štípek. Z výtěžku, který se na místě vybere, bude podpořen závodník, posádka, tým,…na kterých se přítomní shodnou. Za Videonovinky vám mohu slíbit, že na místě budeme s kamerou a mikrofonem a máme v úmyslu z této akce nabídnout pořádnou reportáž.

Komentářů celkem: 2
1. 12. 2022 21:541
0 0
smajlíksmajlík Děkuju mockrát za příležitost... To je peckasmajlíksmajlík
2. 12. 2022 06:382
0 0
A to jsem si říkal, jak jsem se přihlásil rychle smajlík Užijte si to smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!