Videonovinky – Síť 21 Mikuláš Rally Slušovice – komplet videa

Závěr sezóny jsme si užili ve Slušovicích. Myslím, že z videí je atmosféra doslova cítit a užijete si smyků a show jako málokdy.
Do Slušovic jsem po předchozí nemoci odjížděl unavený jako kotě. Vracel jsem se ale s pusou od ucha k uchu. Prostě mě to bavilo a měli na tom podíl, jak showmani, kteří jeli na efekt a pro potěchu diváka, tak i ti, co se snažili a jeli rychle, jak se říká „dopředu“. Každý má nárok si zvolit svůj styl a okamžik, kdy chce jet na efekt anebo na čas. Osobně při show typu Praha a Slušovice sice upřednostňuji jízdu na efekt, ale každý ať si rozhodne podle své vůle a podle své peněženky ;-).

Připravili jsme pro vás opět tři reportáže Videonovinek a k tomu ještě na facebooku tři live přenosy. Nenudili jsme se, to rozhodně. Ono si to vemte, že pauzy mezi rozhovory a natáčením v servisu věnujete live streamům…je to docela šichta. Jestli se vám to líbilo, mám radost. Jestli ne, nedá se nic dělat. Mám v plánu vás otravovat videem z rally i dál ;-) Tak pěkné Vánoce a sledujte Videonovinky dál. Připravujeme pro vás další reportáže a rozhovory i během krátké rally pauzy, co nás čeká.

Další videa včetně onboardů najdete na herohero.co/videonovinky.

Podrobný popis, jak se k odběru přihlásit najdete zde. A neříkejte mi prosím, že to nejde :) https://www.ewrc.cz/clanek/36855-jak-se-prihlasit-k-odberu-videonovinek/

Komentářů celkem: 1
6. 12. 2022 21:291
0 0
Co na to říct . Děláte to dobře . Dík.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!