Redakce - eWRC.cz
2. 1. 2023 09:52 − 5358× − 2

Rychlejší návrat do života pro navigátora Petra Grosse

Za dva dny oslaví Petr Gross kulaté 60. narozeniny,

Sbírka Rychlejší návrat do života pro navigátora Petra Grosse. je založena na podporu této české legendy a jeho statečného boje s následky těžké nehody, kdy utrpěl velmi vážná poranění hlavy a mozku. Letos od nehody uplynulo již 8 let.

Účelem celé sbírky a dalších podpůrných akcí je získání prostředků pro další speciální rehabilitační pobyty, kompenzační pomůcky, zlepšení běžného života a pokračování pravidelné neurorehabilitace u specializovaného fyzioterapeuta, kterou nehradí zdravotní pojišťovna. Zatím se vybralo cca 420 tisíc Kč z plánovaných 750 000 Kč.

Všech 500 kusů speciální 500 kusov= serie modelů Škoda Octavia Kit Car s podpisem Petra Grosse a Vladimíra Bergera bylo již vyprodáno.

Pomozme Petru Grossovi společně s námi zvítězit i v této životní etapě. Třeba ho za odměnu zase někdy uvidíme na rally.

Sbírka na: https://www.donio.cz/rychlejsi-navrat-do-zivota-pro-navigatora-petra-grosse

Komentářů celkem: 2
9. 1. 2023 18:451
0 0
Dobrý den, nikdy jsem neprosil, ale teď prosím všechny opravdové fanoušky rally, aby alespoň malou částkou podpořili Petrův návrat. Přece snad nezapomněli jakou radost všem příznivcům rally Petr (společně se ostatními) rozdával. Pro mne je a bude stále jedním ze špičkových spolujezdců. Snad by mohla přispět i továrna, kterou Petr (společně s Pavlem) vždy perfektně reprezentoval a její jméno léta hájil (a dobře). Děkuji moc a snad to dáme. Díky , díky Tomáš Singer
11. 1. 2023 12:002
0 0
Dobrý den, přispěl jsem hned druhý den, ale mrzí mě, že jsem uplně neviděl nabídku s prodejem modelu. Není v plánu ještě nějaké rozšíření možnosti? Měl bych o model velký zájem.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!