28. 7. 2006 00:00 − 2460× − 3

Rallye Sport Promotion míří do Pelhřimova

Rallye Sport Promotion přiváží do Pelhřimova šest vozů, týmový boj, ale především boj s konkurencí.

Rallye Sport Promotion přiváží do Pelhřimova šest vozů. Týmový boj, ale především boj s konkurencí, svedou hned čtyři posádky ve třídě A5. Zkušenou dvojici tvoří Sláva Ducháček s Tomášem Gregou, který je také zdatným jezdcem. Ten na sedadle spolujezdce nahradí Petra Dufka. Sláva Ducháček se s kitovou Felícií letos soustředí výhradně na seriál sprintrally, kde mu zatím patří první příčka ve třídě A5 a šestá ve skupině A.


Foto: RSP

Se stejným vozem, pouze o minutu později budou startovat s číslem 34 Lukáš Veselý s Janem Paulikem. Ti na nedávné III. Rallye Prachatice, ale hlavně na Rallye Bohemia dokázali, že jim áčková technika svědčí. Z vozem zapůjčeným právě od Slávy Ducháčka z Mladoboleslavské soutěže sice odstoupili v páté RZ pro poruchu spojky, ale čtvrtý čas ve druhém testu a vítězný v testu následujícím jim zajistil vedení ve třídě A5 a jednatřicáté místo v absolutním pořadí. V RZ 4 čekal na posádku pouze volný průjezd stejně jako na většinu z osmnácti rivalů ve třídě. V následující zkoušce vypověděla službu již zmiňovaná spojka. I přes zdánlivý neúspěch byl tým s touto první konfrontací se špičkou v této třídě velmi spokojen.

Po delší pauze se na tratích rychlostních zkoušek letos poprvé objeví se Škodou Felícií Ladislav Belinger s Martinem Rérychem.

Čtvrtým zástupcem týmu je dvojice Antonín Novák s Jiřím Vajdákem. Jejich Fábie je řazena stejně jako Felície Ducháčka, Veselého a Belingera mezi „A pětky“, čímž se seznam posádek týmu Rallye Sport Promotion v této třídě uzavírá.

V barvách týmu se jako host představí Jan Šlehofer se Zbyňkem Soběhradem, kteří budou po změně pronajímatele vozu pokračovat v tažení za sprinterským titulem ve třídě N2. V zatím pěti odjetých soutěžích třikrát zvítězili, jednou nestartovali a jednou závod nedokončili. V součtu bodů jim zatím připadá druhá pozice za vedoucím Dunovským.

Posledním zástupcem týmu na tradičně velmi kvalitně připravené soutěži v Pelhřimově je dámská posádka Kateřina Trojanová s Janou Balcarovou startující taktéž s Hondou Civic.

Komentářů celkem: 3
28. 7. 2006 19:12
0 0
T.Grega jede s Ježou....nebo ne?
Anonym IP:88.101.164.178
2. 8. 2006 11:20
0 0
RSP = Rychle Seber Prachy ?
Anonym IP:83.208.90.50
2. 8. 2006 17:50
0 0
RSP třeba rallye sport promotion??
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!