8. 3. 2023 10:27 − 5156× − 8

Videonovinky – "Časovka" – Shacki u Mravencze

V šestém pokračování Časovky jsme si s Mravenczem povídali tak dlouho, až z toho byly tři půlhodinové díly.

Takže pokud vás zajímá, na co jsme vzpomínali, jak to funguje okolo eWRC a mnoho dalších témat, tak tady je první veřejný rozhovor, který kdy Shacki na kameru poskytl.

Celé rozhovory najdete jako vždy na herohero.co/videonovinky.

Komentářů celkem: 8
8. 3. 2023 10:341
0 0
Kdybyste k tomu, co tam je řešeno, měli nějaký dotaz, rád zodpovím smajlík
8. 3. 2023 11:102
1 0
Colin Clark je to jméno na který sis nemohl v závěrečným díle vzpomenout..smajlík Jinak hrozně příjemnej rozhovor, cením s jakou otevřeností a bez příkras se i ožehavý témata debatovaly. smajlík
8. 3. 2023 11:123
0 0
Přesně tak, vzpomněl jsem si hned, jak se vypnuly kamery. Hlava děravá, Colinovi se omlouvám smajlík
8. 3. 2023 11:314
7 1
Pánové, děkuji! Velmi zajímavé, leč chvilkami smutné povídání. Se všemi názory a pohledy souhlasím. Jen nejsem bohužel optimista v tom, že nastane někdy možnost alespoň částečného posunu zpět. Komunikace, zvláště mezi mladými, dnes probíhá zkratkovitě na "sockách". Málokdo chce číst nebo sledovat delší témata. Dlouhá videa se proklikají, fotky mají životnost jednoho potažení prstem po displeji. A tvorba textů? To je úplné sci-fi. I já osobně mám už často chuť se na všechno pomalu vykašlat. Nakonec si řeknu, že to z velké části dělám pro sebe, abych nezakrněl. Při rešerších se často dozvím spoustu faktů, které jsem do té doby vůbec neznal a při focení se dostanu na čerstvý vzduch, mezi kamarády. Tak snad nám všem to nadšení vydrží, alespoň pro několik dalších let.
8. 3. 2023 19:205
4 0
Kluci, řekl bych...tohle tu (v Časovce, volba "hosta") chybělo. Velkej dík za vaši práci a hlavně to nadšení a výdrž. Jak jste zavadili o téma diskuzí pod výsledky...jsem rád, že Shacki to vidí jako pozitivum. A jak zmínil, že promotéra dé facto sport nezajímá, že v první řadě jde o byznys...tak to dokonale ilustruje, jak vypadá věc, kterou někdo dělá primárně z "lásky" a jak vypadá když na prvním místě jsou prachy. Ten osobní vklad sebevětší peníze nenahradí. Věřím, že se podaří dojednat takový podmínky spolupráce, že ta nezávislost ewrc na nějakým korporátu (kterej by okamžitě do toho začal kecat, jak to dělat líp a co ano, co už ne atd.) zůstane zachovaná a přitom se peníze na provoz najdou. Co se týká velikosti fanouškovský obce...nikdy to nebude jako fotbal, i jen sledování rally zpoza mlíka je věc natolik specifická, vyžadující víc než povrchní zájem, jako koupě lístku na tribunu a kelímkáče k tomu. Ostatně, to si tady nemusíme dlouze rozebírat.
9. 3. 2023 23:236
1 0
Skvělý rozhovor, klobouk před tím vším úsilím co za ewrc a resultama stojí. Náčelník má pravdu s tím velkým korporátem, vidím to denné ve své práci, tam kde dřív platila lidská domluva a slovo jsou tabulky, grafy a složitá nařízení či postupy. Vše se zpomaluje, efekt přirozeného selského rozumu jde vniveč. Prostě děcka to tak hustí do hlav od základky, že důležitý je úspěch, známky, postup, ale faktor radosti a prospéšnosti ruku v ruce s nadšením se vytráci. Proto možná otřepané " tabulkáři všech zemí vy..... si p....!
10. 3. 2023 09:417
0 0
Současné korporáty je děs běs, je to hraní si na něco. Efektivita práce a řízení jde stranou.
10. 3. 2023 10:408
0 0
Jakoze se sending / receiving emails a prezentacema projektu na zvyseni efektivity to je jeste vyrazne horsi nez pred 12 rokama? To jsem si rikal, ze uz ani neni mozny smajlík Ale nemuzu souhlasit s tou efektivitou, vetsina lidi si tam prijde na pekny penize i za jednoduchou, diletantskou nebo zbytecnou praci.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!