17. 8. 2023 11:38 − 8130× − 2

EuroOil team srdečně zve fanoušky do Zlína

MČR v rallye o víkendu pokračuje šestým podnikem, tentokrát ve Zlíně.

Zde změří své síly nejen domácí jezdci, ale i celá evropská špička. Nabité startovní pole slibuje vyrovnané bitvy a napínavou podívanou po celý víkend.

EuroOil team se svým současným vozem nemůže bodovat do ME a musí startovat až za celou „Evropou“. Pech s Uhlem tak otevřou pole vozů jedoucích národní Mistrovství a se svými tradičními rivaly budou svádět souboje s dvouhodinovým zpožděním. Pořadatelé shodou okolností přidělili posádce EuroOil teamu startovní číslo 76, což je ročník narození obou členů posádky, kteří jsou od sebe staří pouhých 5 dnů.

„V hloubi pole na Barumce pojedeme již po několikáté, a tak přesně víme, co nás čeká. Zásadní bude kolik písku a nečistot budeme mít vyházeno na trati od posádek před námi. Ale opačně těm vpředu, by mohlo zapršet a nám to mezi tím osychat. To jediné by mohla být i výhoda,“ uvažuje nahlas před startem Pech.

Barum Rallye je největší závod, kterého se EuroOil team zúčastňuje. Pořadatelé připravili těžkou trať o celkové délce přesahující 761 km rozložených do tří dnů. Vše začne tradičně v pátek večer městskou rychlostní zkouškou v ulicích Zlína, kde se opět čeká fantastická atmosféra a celá rychlostka v obležení desetitisíců skandujících fanoušků.

„Pokaždé mi přijde, jako by tahle úvodní vložka byla vyvrcholením celé soutěže. Atmosféra, která tam panuje, proniká až do řvoucího závoďáku a blesky fotoaparátů osvětlují cestu snad víc než přídavná světla na autě,“ popisuje Pech a za EuroOil team zve fanoušky do Zlína.

Barum Rallye odstartuje v pátek 18.8. v 16.00 hod. na Zlínském náměstí a cíl je naplánovaný na neděli v 17.40 hod. tamtéž.

Komentářů celkem: 2
17. 8. 2023 19:381
0 0
Přeji ať se rozhodne na trati a technika drží! Václave pozlobte je,Těším se na změny pořadí na čele až naskočí čas smajlíksmajlík
17. 8. 2023 23:432
0 2
Čím dál víc mi dává smysl že startovat ve Zlině s tímto starým wrcem je nesmysl.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!