27. 12. 2023 20:26 − 9029× − 21

Podpoříte českého fotografa o nejlepší záběr z WRC 2023?

Podpoříte Honzu Froňka v soutěži o nejlepší fotografii WRC 2023 nebo vyberete jiný nejlepší záběr z uplynulé sezóny?

Porota vybrala do top 10 fotografií z WRC 2023 i záběr Honzy Froňka z Portugalské rally. Nejlepší forografii uplynulé sezóny vybírají fanoušci. Podpoříte ho nebo dáte hlas jiné nejlepší fotografii? Hlasovat můžete do pravého poledne 31.12. 2023 ZDE.

Komentářů celkem: 21
31. 12. 2023 10:2521 Upraveno 10:38
3 3
Původně napsal shifty
Pan Matador míchá jabka a hrušky a rád by se vyjadřoval v anonymitě k zájezdům od někoho, kdo nikde v anonymitě nevystupuje, naopak vážným zájemcům běžne poskytuje na sebe telefon a další kontakty, jméno je pod každým článkem. Ale ono samozřejmě z očí do očí, uší do uší, nebo alespoň po emailu, už se člověk tak nějak nemůže anonymně skrývat za jakésiho spravedlivě rozhořčeného matadora a taky se nemůže jen tak chovat jako hovado, že? Panu Froňkovi se opravdu nedivím, že na tyhle bláboly a cancy ani nereaguje, to by bylo tak akorát k vzteku a střelba do vlastní nohy. A není ničí povinnost, chodit s kůží na "trh" někam do anonymní diskuze, kde by byl akorát každý chytrý a věděl by 100x lépe jak co udělat. Doporučuji takové zájezdy taky začít pořádat, pane "matadore". smajlík A nebo táhnout do prdele.
Víš co je dráhy příteli prdel? Tak já jdu tedy do prdele .... No a specifické zájezdy pořádám již 25 let a to velmi úspěšně, mám i úspěšnou firmu na jiné věci a nepotřebuji si na někom honit triko, ale lidi jako ty, navíc zřejmě vlezdoprdelky od přírody budou vždy oponovat příspěvkům jako jsem napsal já. Jen u tebe tedy reaguji trošku podrážděně, protože vůbec nedává smysl co jsi napsal a myslím si, že zrovna ty jsi takový ten tláskal z putiky a právě z toho samého tady obviňuješ druhé.. No nic. Tečka
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!