16. 4. 2024 20:00 − 1171× − 0

Předplať si Videonovinky před Šumavou a máš to i s Krumlovem

Za dva dny startuje Rallye Šumava Klatovy a to je správný čas si předplatit Videonovinky. Když to uděláte v pátek, tak sledujete rovnou tři rally aktuálně.

Když si tedy sjednáte předplatné v pátek před startem rallye Šumava, vyjde vám to na tři soutěže za 125 Kč/5 euro. To je výše měsíčního předplatného. Samozřejmě pak můžete shlédnout všechny další reportáže, které na serveru www.herohero.co/videonovinky jsou z letošního roku, i z těch minulých včetně podcastu Časovka a onboardů.

Jsme také rádi, že vás oslovila nabídka na hromadné a zvýhodněné předplatné, které už několik týmů využilo. Díky za to. Zaplatíš čtyři předplatné, dostaneš jich pět. Zaplatíš osm, dostaneš jich deset,…

Nadále platí naše nabídka na partnerství a reklamu ve Videonovinkách, například i jen na jednu soutěž MČR a nebo Rallysprint série, kde nabídneme velmi přátelskou cenu za takovou reklamu. Pro hrubou představu se jedná o jednotky tisíc Kč za prezentaci reklamy v jednom videu. Pro přesnější nabídku nás prosím kontaktujte na emailu videonovinkyrally@gmail.com a domluvíme se.

Těšíme se na vás na Šumavě. Bude kosa jako prase, tak se pořádně oblečte. Na rozehřátí pro vás máme výběr videí z posledních týdnů, ze kterých na vás dýchne o dost více letní atmosféra. Čau, zdraví vás Mravenecz a díky, že se díváte.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!