22. 4. 2024 06:19 − 1676× − 0

Jedinečná šance – porovnejte se s mistry volantu

Velice atraktivní svezení nabízí organizátoři Bohemia Rally Mladá Boleslav 2024.

Máte jedinečnou možnost poměřit svoje řidičské umění s nejlepšími piloty rally v České republice.

„Se svým vozem můžete odstartovat do rychlostní zkoušky na autodromu v Sosnové u České Lípy v podobě, jak ji absolvují posádky rally. Tyto jízdy můžete uskutečnit v sobotu 13. července odpoledne a budou plně bezpečnostně zajištěny. Cena jedné jízdy je stanovena na 990,- Kč, při zadání slevového kódu vyjde na 690,- Kč,“ přibližuje atraktivní svezení ředitel Bohemia rally Mladá Boleslav 2024 Petr Pavlát.

Pro porovnání vašich výkonů budou k dispozici časy soutěžních posádek. Vozy, se kterými budete moci odstartovat, mohou být buď sériové určené pro běžný silniční provoz nebo i upravené závodní speciály. Povinná je ochranná přilba a bezpečnostní pásy. Vaše řidičské umění bude tedy v přímé konfrontaci s ikonami rally u nás. Výsledky klání budou zveřejněny na webu pořadatele.

Přesně stanovené časy pro tyto jízdy jsou v sobotu 13. 7. 2024 od 15:00 do 15:30, druhá série pak od 15:30 do 16:00 hodin. Budou uvedeny i na webu soutěže. V každé sérii odstartuje deset vozů.

Připravujeme rovněž předprodej vstupenek na vstup do areálu v Sosnové na supererzetu, která bude součástí první etapy v sobotu 13. července. Podrobnosti a možnost objednání se objeví na webu Bohemia Rally Mladá Boleslav. Vstupenky najdete na webových stránkách soutěže pod odkazem: https://shop.rallybohemia.cz/vstupenky. Přípravy soutěže, která se uskuteční ve dnech 13. a 14. července 2024, probíhají podle harmonogramu za velké podpory generálního partnera města Mladá Boleslav.

www.rallybohemia.cz
www.facebook.com/rallybohemia
www.instagram.com/rallybohemia

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!