1. 5. 2004 00:00 − 2325× − 0

Jan Kopecký je po RZ6 druhý

Rallye Matador Tatry pokračovala druhou sekcí první vsetínské etapy. Posádka Škoda Matador teamu Jan Kopecký-Filip Schovánek pokračuje ve výborném výkonu, i když ve druhé sekci neudržela průběžnou ved

Rallye Matador Tatry pokračovala druhou sekcí první vsetínské etapy. Posádka Škoda Matador teamu Jan Kopecký-Filip Schovánek pokračuje ve výborném výkonu, i když ve druhé sekci neudržela průběžnou vedoucí pozici. Ve stále velmi vyrovnané soutěži ztrácí Jan Kopecký na průběžného lídra soutěže Romana Krestu nepatrných 4,8 vteřiny po 6.rychlostní zkoušce.


foto: Martin Bobek

Čtvrtou rychlostní zkouškou projely všechny posádky volným průjezdem. O vyrovnanosti Rallye Matador Tatry nejlépe hovoří 5. rychlostní test Malhotice-Kladeruby o délce 11,25 kilometrů. V této vložce dosáhl nejrychlejšího času Václav Pech, druhý Roman Kresta zaostal o jednu desetinu vteřiny a třetí Jan Kopecký ztratil pouhé tři desetiny vteřiny.


foto: Martin Bobek

Vůz Škoda Fabia WRC funguje bez technických problémů a mladíci Škoda Matador teamu dosahují v průběhu sobotní etapy skvělých časů. „Nemáme žádné technické problémy a jedeme skutečně velmi rychle. Na voze v servisní zóně provádí mechanici pouze běžnou údržbu. Pouze neznatelně jsme změnili nastavení map diferenciálů a nastavení tlumičů,“ sdělil v servisní zóně Jan Kopecký.


foto: Martin Bobek

„Do rozpisu jsme si poznačili ještě nějaké poznámky pro třetí průjezd. V některých pasážích se mění povrch a je třeba tomu přizpůsobit jízdu,“ doplnil informace spolujezdec Filip Schovánek. Sobotní etapu uzavřou poslední tři dnešní rychlostní zkoušky a první posádka je očekávána v cíli sobotní etapy ve 20 hodin v Púchově.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!