Manfred Stohl čtvrtý po první etapě

Po první etapě Japonské rally je Manfred Stohl na čtvrtém místě se ztrátou 78 na třetího Mikko Hirvonena.

Japonská rally je náročná nejen svou tratí, ale též počasím. Zatímco v servisu v Obihiru svítilo slunce, padal na tratích rychlostních zkoušek déšť. Hodně práce měla ale i Ilka Minor. Protože Manfred Stohl ještě nikdy v Japonsku nestartoval, musela jeho spolujezdkyně často upravovat rozpis. "Na některých místech jsem jel až příliš opatrně," řekl Manfred Stohl. "Nyní ale víme, že můžeme jet rychleji a tak na odpoledních zkouškách zaútočíme."


Foto: Dan VRUBEL, eWRC.cz

Odpoledne Manfred tedy zrychlil a zvýšil svůj náskok na Pettera Solberga, Chrise Atkinsona a Daniho Sorda. "Mám hlavně radost, že jsme před Atkinsonem," řekl Manfred Stohl. "Loni zde byl velmi, velmi rychlý a předloni v této soutěž dokonce vedl. Nyní musím toto čtvrté místo v následujících dnech ubránit. Jsem si jist, že mohu ještě trochu přidat."

Rozdíl mezi čtvrtým a třetím místem poukazuje na rozdílné podmínky soukromníků a továrních týmů. "Je na tom velmi dobře vidět, k čemu je neustálé testování. K tomu zde všichni přede mnou umístění jezdci v minulosti startovali. To ti často pomůže v rozhodnutí, jestli jet naplno, nebo trochu ubrat," dodal rakouský jezdec. "Ani tito jezdci si ovšem nemohou být ničím jistí, protože sebemenší chyba může znamenat konec. Ale že je Ford na tuto soutěž perfektně připraven, tak to nelze přehlédnout. A Sebastien Loeb je případ sám pro sebe."

Komentářů celkem: 1
Anonym IP:195.122.217.131
1. 9. 2006 16:441
0 0
Jen jim Ukaž, a třeba příští rok v Nějakém týmu, tě budou potřebovat
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!