Ondřej Plšek - eWRC.cz
7. 9. 2006 00:00 − 2510× − 4

Tým OMV se zúčastní Super Race v Magna Racino

Jezdci týmu OMV Manfred Stohl a Henning Solberg se představí před rakouskými fanoušky.

Po úspěšném vystoupení v Japonsku čeká nyní Manfreda Stohla start v Rakousku – v Subaru skupiny N jen pár kilometrů jižně od Vídně. "Již se na tento start velmi těším. Moji fanoušci mě doprovázejí po celém světě. Slyšet na druhém konci světa rodnou řeč a vést v ní rozhovory, to mne velmi motivuje. Za to chci fanouškům poděkovat a odvděčit se jim skvělou show přímo v Rakousku," řekl rakouský jezdec.

Manfred Stohl je přesvědčen, že takové podniky jsou pro rallysport velmi důležité. "I když se na dvou nebo třech kilometrech nedá mnoho ztratit nebo získat, tak tyto podniky mají výbornou atmosféru. Proto mě také velmi mrzí, že se z termínových důvodů nemohu zúčastnit plánované superspeciálky na Waldviertelrally. Již jsem měl možnost vidět plány této tratě a jsem přesvědčen, že se stane atrakcí celého mistrovství," vysvětluje Stohl.

Pro Henniga Solberga to bude již druhý start na této akci, poprvé v Rakousku startoval již minulý rok. "V příštích dvou týdnech budu mít dvakrát šanci nastoupit přímo proti Manfredu Stohlovi. Nejdříve zde ve Vídni a poté při poslední rychlostní zkoušce na Kypru, která se též pojede jako superspeciálka. Možná při obou dvou soutěžích pojedeme proti sobě finále," dodal se smíchem starší bratr Pettera Solberga.

Komentářů celkem: 4
7. 9. 2006 17:231
0 0
Anonym IP:88.100.70.1
7. 9. 2006 17:462
0 0
Finále???
7. 9. 2006 20:283
0 0
Hele a tak pojede teda Manfred na Waldviertelu(exSemperitce) a nebo ne??? Minuly rok jel a byl to naprosty narez!!!
7. 9. 2006 20:304
0 0
Hm tak ted jsem koukal na data a kryje se to s Australii.... Tak to je v prdeli.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!