Daniel Porazil - eWRC.cz
5. 5. 2004 00:00 − 3516× − 0

Mr. Cimbu se těší na Krumlov

25. místo v celkové klasifikaci a čtvrté mezi vozy skupiny A7 a vůz bez šrámů, to je vizitka posádky Mr. Cimbu a Eduard Perski.

25. místo v celkové klasifikaci a čtvrté mezi vozy skupiny A7, vůz bez šrámů a notná dávka rezervy, to je vizitka posádky Mr. Cimbu a Eduard Perski z XXXV. ročníku Rallye Matador Tatry – Valašská rallye 2004.


Mr. Cimbu měl v sobotu večer důvod k úsměvu.
foto: Dan Porazil

„Jsme rádi, že jsme dojeli do cíle bez větších potíží. Výsledek pro nás až zas tak rozhodující nebyl, a tak před námi skončili někteří jezdci, kteří by nás normálně porážet neměli,“ hodnotil své vystoupení Mr. Cimbu. Daleko důležitější než samotný výsledek bylo nelezení pohody a správného soutěžáckého rytmu, který se posádce v Klatovech při Rallye Šumava nedostával. „Chtěl jsem na Šumavu rychle zapomenout a soudě podle některých časů a ohlasů diváků se to, myslím, povedlo.“ Výsledková listina první etapy jeho slova jen potvrzovala a třetí místo ve třídě za Petákem a Zedníkem bylo více než příjemné. „Tak to v každém případě. Druhá etapa se ale odehrávala na již tak dost kluzkých asfaltech, které ještě zmokly. Když se teď dívám do výsledků, asi jsme jeli až příliš opatrně, ale – měřeno klatovským výkonem – je to posun.“ Další díl domácího šampionátu představuje tradiční Český Krumlov, kam se Mr. Cimbu tradičně těší. „Původně jsem chtěl po Šumavě skončit s aktivní kariérou, jednak jsem byl zklamaný svým výkonem a v neposlední řadě mě „to“ stojí velké peníze. Teď ale musím přiznat, že do Českého Krumlova se opravdu na závodění těším,“ dodal na závěr Mr. Cimbu.


Posádka Mr. Cimbu – Eduard Perski v plném tempu na trati.
foto: Dan Porazil

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!