Dobrý výsledek týmu OMV na Kypru

Manfred Stohl dokončil Rally Kypr na čtvrtém místě, jeho týmový kolega Henning Solberg dojel šestý.

Manfred Stohl dojel na Kypru na čtvrtém místě a zůstal tak pouze za jezdci týmu Ford a Sebastienem Loebem. "Podali jsme dobrý výkon a zajeli slušný výsledek. Samozřejmě že bych rád stál na stupních vítězů, ale i čtvrté místo nás přiblížilo Danimu Sordo. Rally Kypr byla podle očekávání těžkou soutěží," řekl Manfred Stohl, který je momentálně s 33 body na průběžném pátém místě mistrovství světa.


Foto: www.owrt.com

Hennig Solberg musel bojovat až do poslední rychlostní zkoušky. V té jeho bratr Petter trefil kámen, výrazně zpomalil a Henning se tak dostal před něj. Xavier Pons pak nedojel do servisu a dostal penalizaci pět minut. Henning Solberg tak skončil na Kypru šestý. "V pátek jsem měl smůlu, dnes se to obrátilo. Byla to doopravdy velmi těžká soutěž, ideální příprava na Turecko. Z každého umístění na bodech mám velkou radost," řekl Henning Solberg.

V hodnocení týmů je tak OMV Peugeot Norway World Rally Team s 59 body na čtvrtém místě celkově, na třetí tým Subaru ztrácí dvacet bodů. "Jako tým M2 smíme bodovat jen v 12 ze 16 závodů. Ale i tak je náš počet bodů skvělý. Mám velkou radost z toho, že jako soukromý tým mohu spolupracovat s takovými jezdci," řekl Jackie Bozian.

Komentářů celkem: 3
mecirek
24. 9. 2006 22:59
0 0
Stohl jel opravdu fantasticky!
mecirek
24. 9. 2006 23:01
0 0
panáček Hirvonen taky pěkne ukázal smajlík) a ještě ukáže
25. 9. 2006 14:51
0 0
Škoda že měl Henning smůlu myslím v Mexiku a ve Švédsku,jinak by měli bodů víc.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!