Flídr předvede Octavii WRC v Náchodě

V rámce propagační exhibice předvede Leoš Flídr vůz Škoda Octavia WRC a to ve městě kde má tým sídlo – v Náchodě.

V rámce prezentačně-propagační exhibice Den SVC Náchod Motorsport předvede ve sváteční den – 28. září 2006 vedoucí pilot seriálu Rally Super Série vůz Škoda Octavia WRC a to ve městě kde má tým sídlo – v Náchodě.

Zpravidla bývají podobné sponzorské aktivity skryty a utajeny. Tým SVC Náchod Motorsport zvolil odlišný přístup a naopak všechny příznivce automobilových soutěží zve na čtvrteční odpoledne do Náchoda na předváděcí jízdy.

Improvizovaná rychlostní zkouška vznikne v atraktivní zatáčkovité části města z ulice Borská na městskou část Babí. Na Babím v pneuservisu Dušek bude umístěn i servisní stan a zázemí a bude do něho volný přístup. Vedle Octavie WRC se diváci mohou těšit i na čtyři vrchařské speciály. Rozhodně se bude nač dívat. Exhibiční jízdy se uskuteční mezi 15-17 hodinou. Na akci všechny příznivce srdečně zve majitel týmu Láďa Vitver a spolu s ním celý SVC Náchod Motorsport.

Komentářů celkem: 5
27. 9. 2006 17:07
0 0
Leošku, ukaž všem jak se jezdí rally!!!!!
Kociš
28. 9. 2006 11:38
0 0
To je super,hned tam jede.Mame to za komínem
Kociš
28. 9. 2006 18:45
0 0
Tak Leošek ukázal jak se jezdí,super prujezdy až na ten poslední,kdy šel přes střechu.Asi si máknou když maj zejtra jet v Lucembursku
28. 9. 2006 19:13
0 0
Chudáci kluci z Rexteamu.V Lucembursku měli být už dnes a kvůli této akci odjezd posunuli.Žena říkala,že takhle naštvanýho Věrouše ještě nepamatuje.
1. 10. 2006 07:17
0 0
To honza.v:Prej byl Cvrček hodně vytočenej..Ovšem pouze do chvíle, než auto viděl..Mimo jiné, kluci Cvrčkovi na něm dělali a karosařinu, lakařinu a polepy lidé z Flídrova okolí..A v tom Lucembursku bylo auto spravené a včas..Takže tomu asi nic moc nebylo..smajlík)
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!