Aleš Háma v Praze na „horkém sedadle“

Úplný konec motoristické sezony tradičně patří Pražskému rallysprintu. Poprvé se jej letos zúčastní i tým TOVR Motorsport.

Úplný konec motoristické sezony tradičně patří „mikulášskému“ Pražskému rallysprintu, na jehož startu se pravidelně objevuje česká špička rallyového sportu. Poprvé se jej letos zúčastní i tým TOVR Motorsport.

TOVR Motorsport má co oslavovat, výkony v první polovině sezony nakonec přinesly Jaromíru Tomaštíkovi zisk národní priority pro příští rok. „Vydařenou sezonu jsme se rozhodli zakončit ojedinělým startem na Pražském rallysprintu a přichystali jsme pro fanoušky i překvapení,“ říká k tomu Tomaštík.

Oním překvapením je jméno spolujezdce, který poprvé usedne do soutěžního Subaru Impreza STi. Křest na „horkém sedadle“ si v Praze odbude Aleš Háma. Třiatřicetiletý Aleš Háma disponuje hlasem, který slýcháváme nejen z rádia, ale i z dabingu zahraničních filmů. Veřejnosti je ovšem známá i jeho tvář, ať již z televizní obrazovky, filmového plátna či divadelních prken. „Už se na to svezení moc těším. Jsem známý skalní fanda značky Subaru. Sám mám doma forestera, kterého si nemohu vynachválit. I můj vztah k domovskému městu týmu, Vsetínu, je velmi kladný, protože tam často jezdím s kamarádem a kolegou Jakubem Wehrenbergem,“ objasňuje pojítka s TOVR Motorsportem Háma.

„Aleš bude už osmým spolujezdcem mé kariéry a je zatím jediný, s nímž jsem ještě pořádně neboural. Možná to přijde v Praze,“ směje se vsetínský jezdec a dodává: „Samozřejmě nebudeme závodit o vteřiny, nejde nám tu o výsledek. Chceme se jízdou bavit a také rozehřát přihlížející fanoušky, ať u trati nemrznou zbytečně. Věřím, že Pražský rallysprint bude pro všechny zúčastněné pěkná podívaná.“

Komentářů celkem: 1
25. 11. 2006 14:54
0 0
Dva střelci spolusmajlíkto bude mazecsmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!