Manfred Stohl již na druhém místě Britské rally

Během dnešního se rakouský jezdec zlepšil na druhou pozici, profitoval ale z problémů Pettera Solberga.

Taktika Manfreda Stohla by mohla vyjít. Rakouský jezdec jezdil i druhý den skvělé časy. Celý den tak útočil na před ním umístěného Pettera Solberga. Již na druhé zkoušce dne udělal Solberg hodiny a propadnul se za Stohla. Na dalších dvou rychlostních zkouškách pak norský jezdec zaútočil a přebral druhé místo zpět. Rychlostní zkoušku číslo deset Manfred Stohl vyhrál a přiblížil se tak Petteru Solbergovi až na rozdíl 0,8 sekund. Pak ale měl bývalý mistr světa technické problémy a na Manfreda Stohla ztratil skoro 50 sekund. "Dnes to byl velmi náročný den, protože na krátkách zkouškách lze spíše ztratit než získat. Ale štěstí bylo na naší straně, ale v neděli nás čekají ještě čtyří dlouhé testy. Náš náskok na Solberga by ale měl do cíle stačit," řekl Manfred Stohl.

Henning Solberg svou chybu z pátku již zpracoval. Dnes zaútočil a zlepšil se ze čtrnáctého na dvanácté míst. Jeden bod do značek je tak stále v silách norského jezdce. "Naše ztráta je přirozeně velmi velká. Ale jsme i nadále motivováni a uděláme vše pro zlepšení našeho umístění. Jeden bod pro tým by byl pěknou tečkou za touto sezónou. A výhra rychlostní zkoušky by byla také skvělá záležitost. Nedělní zkoušky by nám měly vyhovovat," dodal Henning Solberg.

Komentářů celkem: 1
3. 12. 2006 20:241
0 0
škoda, že marcus dojel. stohlito je borec a moc mu fandím. je zajímavý, že rakušáci jsou mi nesympatičtí, ale andy a manfred jsou supersmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!