BFGoodrich bude podporovat juniorské posádky

Firma vloží finanční prostředky do fondu, ze kterého budou moci čerpat všechny posádky startující v šampionátu JWRC.

Jediným dodavatelem pneumatik pro závody Mistrovství světa JWRC, bude stejně jako pro vozy nejvyšší kategorie firma BFGoodrich. Ta bude i nadále finančně podporovat juniorské posádky startující v seriálu JWRC. Všechny posádky této kategorie, které povezou na svých vozech reklamu BFGoodrich, mohou čerpat z fondu, který je pro tento případ k dispozici a stará se o něj přímo ISC.


Výrobce pneumatik do fondu vloží pro příští rok částku 50.000€ a každý jezdec přihlášený do kategorie JWRC s reklamou BFGoodgich na svém voze bude mít právo čerpat podíl z tohoto fondu. Podmínky jsou nastaveny tak, že vítěz juniorské kategorie získá z fondu největší podíl.

Jean-Michel Vargas, ředitel oddělení klientského závodění u BFGoodrich říká: „Naše společnost podporuje jezdce na všech úrovních tak krásného sportu, kterým rally bezesporu je, od nejnižších kategorií až po tovární týmy s vozy WRC. Vytvořením fondu pro mladé jezdce na vozech S1600 chce BFGoodrich přispět k tomu, aby mladí jezdci mohli startovat na podnicích Mistrovství světa, získávali více zkušeností a mohli se i nadále rychle zlepšovat.“

Komentářů celkem: 3
2RZDhrontal
13. 12. 2006 09:43
0 0
Dobrá věc!!!
13. 12. 2006 10:54
0 0
Jo jo - ono se jim to za pár let určitě vrátí... smajlík
13. 12. 2006 16:11
0 0
Tak to je supr. a aspon pár gum chcu taky dom:P
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!