Travis Pastrana pojede MS v rally

Po senzačním vítězství na amerických X-games se v příštích letech tento americký multitalent zúčastí několika závodů MS

Nejen vítězstvím na X-Games, kde dokázal mimo jiné porazit i Colina McRae, na sebe upozornil motocyklový fenomén Travis Partana. V průběhu dalších tří let by měl pravidelně startovat závodech MS v rally.


Subaru Rally Team USA oznámilo, že počítá s tříletým plánem pro tohoto 23letého jezdce, jak zabezpečit jeho starty v mistrovství světa. Nejmladší vítěz amerického šampionátu v rally by v příštím roce měl obhajovat titul ale také by se měl zúčastnit tří závodů MS v rally.


„S Travisem Pastranou jsme prodloužili smlouvu a nyní doufáme, že se i nadále bude tak zlepšovat, jako v tomto roce. I proto jsou součástí naší dohody starty v MS, kde by se Travis měl porovnat s nejlepšími jezdci světa v této kategorii,“ říká zástupce Subaru America, James Han.

V letech 2008 a 2009 by pak měl Pastrana absolvovat šampionát produkčních vozů PCWRC. Vůz pro tohoto amerického jezdce bude stejně jako v minulosti připravovat americký tým Vermont SportsCar.

Komentářů celkem: 21
15. 12. 2006 16:36
0 0
Stejně už je nesmrtelný: http://www.youtube.com/watch?v=z02GDd-XOZ0 ... a budu ho za to vždycky obdivovat. Všichni v FMX, čekají co udělá Travis a potom jim roky trvá než se to naučí :o)))
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!