Pegas Rally team s novou soutěžní zbraní

Co bude dál? Touto otázkou končila úspěšná sezona Pegas rally teamu minulý rok při prosincovém svezení s Fabií Kit Car.

Co bude dál? Touto otázkou končila úspěšná sezona Pegas rally teamu minulý rok při Prosincovém svezení s Fabií Kit Car na Pražském rallysprintu. Tento se sice díky banální závadě nepodařilo dokončit, přesto posloužil jako dokonalá inspirace pro zbrojení na nastávající sezonu. Ta pro nás začíná prvním rallysprintem Vysočina již tento víkend. Díky našim partnerům a sponzorům jsme mohli začít uskutečňovat plán startů na domácím šampionátu v rallysprintu 2007s novým soutěžákem Škoda Fabia Kit Car z dílny Impromat Car Vlastimila Brůzla. Ten nám také umožnil předchozí víkend svezení a testování tohoto nabroušeného sportovního nářadí.

Sobotní ranní setkání v areálu JZD Kašava dalo tušit nemalý zájem okolních fanoušků, což nás velmi potěšilo. Testovací trať je součástí RZ Podhoran a je velmi technická, pro naše účely tak plně dostačující. Po příjezdu doprovodného vozidla jsme se chvíli těšili pohledem na Fabii v novém barevném designu od Michala Zdráhala. Po probuzení koníků pod kapotou se začal souhlasně projevovat i přihlížející skot místního JZD. Prví jízdy probíhaly v zájmu seznámení a osahání auta, došlo i na oblíbené svezení sponzorů, což jsme pojali jako vyjádření díku za podporu pro nadcházející sezonu.

Při testování mechanici zkušebně nastavovali tlumiče a s přibývajícími průjezdy jezdec Milan Kneifel oceňoval stále více možnosti tohoto auta. Bohužel po hodině a půl vydatný déšť ukončil naše blažené chvíle a nezbývá, než se těšit na první ostrý start na sobotní soutěži. Posádka Pegas Rally Teamu ve složení Milan Kneifel – Radim Strnad se na tuto sezonu velmi těší a věří, že s podporou fanoušků bude úspěšně bojovat o přední umístění na domácím šampionátu.

Komentářů celkem: 4
21. 3. 2007 23:27
0 0
Připadá mi že vývoj fabie kit car je bez mezinárodní homologace zbytečným mrháním peněz!! ale moje peníze to nejsou. Raději bych sní udělal méně vykonou ,ale finančně lépe dostupnou S1600!
22. 3. 2007 08:46
0 0
Pekny design, konecne ma Milan Kneifl poradne naradi.
22. 3. 2007 19:50
0 0
moc se v tom nevyznam,ale není S1600 dražší a výkonější záležitost než kit car?
KITer
22. 3. 2007 20:25
0 0
Ono to v podstate je S1600 ale muselo by se to dovážit. Protoze motor Fabie podle me za svetovou konkurenci pokulhava je lepsi rikat tomu Kit Car a jezdit o par kilo lehci. Trochu se tim ten rozdil smaze..
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!