Stohl pojede v Argentině již podesáté

Pilot týmu OMV Manfred Stohl upozornil na nebezpečí, která na posádky při Argentinské rally čekají

Rakouský jezdec Manfred Stohl, který v letošním roce jede za OMV Kronos Citroen World Rally Team na následující soutěže v kalendáři MS, Rally Argentina, zúčastní již podesáté a je tím pádem v Argentině jedním z jezdců s největšími zkušenostmi s místními tratěmi.


V roce 2006 se Manfred Stohl sám přesvědčil, jak nebezpečný může být průjezd brodem

„Rally Argentina je podnik, kde na vás čeká plno nástrah. Často vás dostanou věci, které vůbec neočekáváte. Jeden rok jsem měl problémy s vodou, která se mi dostala do motoru na jednom z brodů, protože ten rok hodně pršelo a hladina v řece stoupla mnohem víc, než jsme očekávali. Nebo najednou za zatáčkou narazíte na velký kámen těsně vedle cesty, kterého jste si v seznamovacích jízdách vůbec nevšimli. Ale stejně jako největší nástrahu považuji brody. Když je budete projíždět moc opatrně, ztratíte tím hodně času, který vám bude v cíli chybět. Pokud pojedete skrz brody jako šílenci, je obrovské nebezpečí, že poškodíte auto,“ upozorňuje na možné nebezpečí Stohl.

Komentářů celkem: 2
23. 4. 2007 10:411
0 0
Manfred by uz potreboval poriadny uspech, zatial je to z jeho strany len take tapanie na jeho skusenosti. Cakal som viac od teamu OMV KRONOS CITROEN WRT, ale zatial taky priemer!!!
23. 4. 2007 19:342
0 0
Uvidíme jak to dopadne.Podle mě na Loeba ani na Fordy nemá.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!