23. 6. 2004 00:00 − 2381× − 0

Kopná – značená příjezdová místa k rychlostním zkouškám

Pořadatelé připravili pro diváky novinku v podobě značených příjezdových míst k rychlostním zkouškám.

TISKOVÁ INFORMACE č. 4

Kopná pro diváky: značená příjezdová místa k rychlostním zkouškám

Pořadatelé XII. IMPROMAT Rallysprint Kopná připravili pro diváky novinku v podobě značených příjezdových míst k rychlostním zkouškám. Celkem pořadatelé z Motorsport Klub MTK – Podkopná Lhota vybrali jedenáct míst.

„Inspirovali jsme se rakouskou Janner rally. Jedná se o informace pro diváky, kteří přijedou do neznámého prostředí. Pomocí označení se dostanou do určitého místa, přičemž na mapě tato cesta nemusí být vůbec uvedena. Jedná se o velmi dobrou informaci pro diváky. Tato služba pro fanoušky rallysportu se nám u našich jižnách sousedů velmi zalíbila, proto jsme se rozhodli ji použít na Kopné,” uvedl Josef Minařík, zástupce ředitele. V praxi to znamená, že návštěvníci rallysprintu se pomocí naváděcích šipek dostanou k uvedenému místu na rychlostní zkoušce. Přesné označení diváckých tipů naleznou v oficiálním programu soutěže. Pořadatelé vybrali celkem jedenáct diváckých míst a označili je podle začátečních písmen abecedy od A do K.

Oficiální program rallysprintu včetně přehledných map rychlostních zkoušek, časového harmonogramu, diváckých tipů a seznamu přihlášených posádek najdete od začátku týdne na vybraných čerpacích stanicích zlínského regionu. Prodejní cena programu je 20 Kč.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!