Niall McShea absolvuje všechny závody PCWRC

Šampion produkčních vozů z roku 2004 Niall McShea kromě Argentinské rally letos absolvuje i všechny zbylé podniky PCWRC

Podle některých zpráv měl být návrat na tratě Mistrovství světa o tomto víkendu v Argentině jediným závodem, ve kterém letos bude startovat Mistr světa v kategorii PCWRC z roku 2004 Niall McShea. Ale tento britský jezdec nyní potvrdil účast na všech pěti zbývajících závodech v letošním kalendáři PCWRC. Kromě Argentinské rally se McShea zúčastní závodů v Řecku, na Novém Zélandu, v Irsku a Velké Británii. Startovat bude za Lukoil Rally Team – TaCK s vozem Subaru Impreza za podpory týmů Atolye Kazaz a Prodrive.

Nialla McShea bude letos navigovat Gordon Noble, se kterým spolupracoval již v letech 2004 a 2005. Oba jsou po jednodenním šotolinovém testu optimisticky naladěni: „Jsem moc rád, že jsme dostali tuto možnost od Lukoil Rally Teamu – TaCK s výborně připraveným vozem, se kterým budeme určitě konkurenceschopní. Kombinace dobrého týmu, vozu, spolujezdce a pneumatik nám dává velkou šanci letos opět v PCWRC uspět. Nyní už je to jen a jen na mě, abych jezdil co nejrychleji a pokusil se získat co nejlepší výsledky,“ říká spokojeně McShea.

„Tady v Argentině je povrch rychlostních zkoušek často hodně rozbitý, ale už jsem tu byl dvakrát, takže bychom neměli mít žádné problémy s tratěmi. Test našeho nového vozu proběhl bez nejmenších problémů a pro mě osobně je velmi důležité, že jsme mohli vyzkoušet poslední modely pneumatik Kumho a získali s nimi nějaké zkušenosti. Už se moc na Argentinskou rally těším.“

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!