Z pátečního programu se pojede alespoň jedna RZ

Štěpán Vojtěch se spolu s dalšími jezdci nakonec přece jen objeví na trati už v pátek 4.května, i když jen na jedné rychlostní zkoušce.

Štěpán Vojtěch se spolu s dalšími jezdci nakonec přece jen objeví na trati už v pátek 4. května, i když jen na jedné rychlostní zkoušce. S obrovským spožděním se podařilo dopravit zbylé posádky zpět do Cordóby. Speciál přistál na letišti až o půl čtvrté odpoledne, tedy s více než patnáctihodinovým zpožděním. To ale pořadatelům umožnilo, aby se přeci jen odjela jedna páteční vložka. Tou bude superspeciálka Estadio Cordóba, dlouhá 2,4 kilometru, jež se jede na cordobském stadionu.


Foto: OMV BIXXOL Rally Team

Start je však oproti původnímu plánu posunutý a první vůz by měl do servisu vjíždět v šest hodin odpoledne (23:00 SEČ).

Komentářů celkem: 8
4. 5. 2007 23:461
0 0
kktoti at radši přidají jeden asfalt a to barum rally do MS! No co no? nebylo by to lepší!? SS ve městě a žádné letání kdesi do řiti!
5. 5. 2007 08:132
0 0
U nas by se letat nemuselo... ikdyby to bylo pres pulku republiky by to stihli prejet s nakladakama za noc :-D
5. 5. 2007 08:173
0 0
No teraz by ma hlavne zaujimalo ci dnes odstartuju uz podla aktualneho poradi v Rally alebo podla sampionatu? Teda kto bude cistit trat? Mikko a Dani alebo Seb a Marcus?
5. 5. 2007 08:564
0 0
Jo, ale u nás by se zadřeli na půl dne na D1 :o)
5. 5. 2007 09:235
0 0
kdyby meli polis doprovod tak tezko,bylo to pro par tisic divaku a odnesli to miliony na celem svete velke minus pro FIA chtelo by to zmenit vedeni uz toho bylo dost volam po novem stare uz mi stacilo jak martani nebo opice!!!!!!!!!!!!!!!
5. 5. 2007 10:496
0 0
Jestli jste ted nevideli ceskou verzi eurosportu tak jste o hodne prisli jsem zvedavej kdy toho Kaderabka vyhodej je to chudak ktery nevi o cem mluvi. Dostal me a vypnul jsem ceskej komentar. Podle nej se nepodarilo premistit auta jezdci se vratili do BA a pak porovnal casy ss1 a ss9 a rikal ze trat je po dosti pomalejsi pak nevim nevydrzel jsem to
5. 5. 2007 11:017
0 0
Mě se jeho komentáře líbí, a co se podle tebe tebe nepodařilo přemístit slepice s vajíčkama?!
5. 5. 2007 13:448
0 0
mikal+Brabuss - jo, taky jsem z toho byl "voľaaký zmetěný"...podle Eurosportu (tedy CZ verze) se opakovala superspeciálka v BA. Tak jsem dumal, jestli tedy zase Ti, co doletěli do Cordoby sedli do letadel a letěli zpátky, doprovody otočily kamiony atd..smajlík)) No to porovnání časů taky sedí. Pochopím, když se někdo přeřekne a místo Argentiny řekne Austrálie (zvlášť když mluví v souvislosti s Atkinsonem), hůř snáším překřtění Ernsta na Ernesta (ale když nemluví o mě budiž..smajlík) Tahle záměna stadionů mě ale dost zmátla..:-(( Ke cti budiž komentátorovi přičtěno, že možná čte eWRC, některé komentáře tomu nasvědčují..smajlík)
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!