David Marek - eWRC.cz
3. 7. 2004 00:00 − 2287× − 0

Program rally a autogramiády v Olympii

Pořadatelé Rally Bohemia společně s Obchodním centrem Olympia v Mladé Boleslavi a Rádiem Jizera, připravili pro všechny fanoušky rally možnost, jak vidět a slyšet své oblíbené rally hvězdy už týden př

Vypravíte-li se do Mladé Boleslavi na XXXI. ročník RALLY BOHEMIA, nezapomeňte si zakoupit barevný program! Jeho cena je nanejvýš příznivá – 39 Kč!. V úzké spolupráci pořadatelů soutěže a internetových stránek www.eWRC.CZ vzniklo 70 stránek zajímavého čtení, fotografií a rozhovorů. Vedle map rychlostních zkoušek, diváckých tipů, listiny přihlášených posádek zde naleznete rozhovory a představení favoritů soutěže (Kresta, Pech, Kopecký, Marshall), přehled výsledků a průběh domácího mistrovství, nebude chybět ani průběh FIA Evropského poháru Východ ani podmínky soutěže pro fotografy a mnoho zajímavých informací. Vše je doplněno nejen fotografiemi z loňského ročníku RALLY BOHEMIA, ale i z ročníků minulých.

Prodej programů bude zahájen v odpoledních hodinách dne 1.7.2004 v Zákaznickém centru Škoda Auto a na tradičních autogramiádách v Obchodním centru Olympia v Mladé Boleslavi, kde navíc budou k dostání také reklamní předměty a permanentky.

Dále pořadatelé RALLY BOHEMIA společně s Obchodním centrem Olympia v Mladé Boleslavi a Rádiem Jizera 105,3 FM, připravili pro všechny fanoušky rally možnost, jak vidět a slyšet své oblíbené hvězdy už týden před soutěží. K vidění také budou závodní speciály Škoda Fabia WRC, Škoda Octavia WRC a legendární Škoda 130 RS.

Program autogramiád:
2.7.2004
16 – 17 Tomáš Vojtěch a Štěpán Vojtěch
18 – 19 Mr. Cimbu

3.7.2004
14 – 15 Jiří Tošovský
16 – 17 Posádka Červenka / Krečman
18 – 19 Vladimír Berger

4.7.2004
14 – 15 Ladislav Křeček
16 – 17 Posádka Kopecký / Schovánek
18 – 19 Mr. Cimbu

Během autogramiád budete mít možnost sledovat videa z rally a jako bonbónek přivezou Kopecký se Schovánkem jejich onboard video z letošní Rally Český Krumlov, kde startovali s vozem Škoda Fabia WRC.

Proto neváhejte a navštivte Mladou Boleslav a Obchodní centrum Olympia již tento týden!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!