Munchis jede testovat do Španělska

Ve Španělsku chce tým Munchis nastavit své vozy na druhou polovinu sezóny lépe na asfalt i na šotolinu

Piloti stáje Munchi Luis Perez Companc a Federico Villagra zatím v dosavadním průběhu Mistrovství světa individuálně na body nedosáhli. Jejich nejlepším dosavadním letošním výsledkem je deváté místo Villagry v Argentině. Aby v druhé polovině roku tyto neuspokojivé výsledky mohli vylepšit, odcestoval celý tým tento týden do Španělska, kde bude testovat jejich vozy Ford Focus RS WRC06 jak na šotolinových, tak na asfaltových tratích.

Oba dva piloti se svými spolujezdci Jose Maria Voltou a Jorge Perez Compancem budou mít na testování celé čtyři dny. Vždy dva dny bude tým testovat na pevném povrchu a dva dny na šotolině, aby byl dostatečně připraven na všechny podniky z druhé poloviny sezóny 2007.

V úterý a ve středu využije tým Munchis asfaltové cesty v oblasti Tarragona a na čtvrtek a pátek se přesune do Cardony, asi 30km od města Manresa na místní šotolinové cesty. Tým se zúčastní jako dalšího závodu Finské rally, která se jede v termínu od 3.- 6. srpna. Pro české fanoušky bude zajímavé, zda se na testech objeví i Roman Kresta, který se nedávno dohodl s Munchis na spolupráci při testování.

Komentářů celkem: 22
28. 6. 2007 09:5021
0 0
K+K+K:Všechno je jednou poprvýsmajlík)
28. 6. 2007 13:4822
0 0
Rally je drahy sport, nemas penize nejedes, az na par vyjimek, jako jsoiu Loeb, Sordo, Gronholm a Solberg.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!