BRs Racing před startem na Rallysprintu Kopná

Severočeský Tým okolo 19ti letého Michala Srba tentokrát zavítá do mekky českého rallysportu.

Severočeský Tým okolo 19ti letého Michala Srba tentokrát zavítá do Meky českého rallysportu,do Zlínského kraje přesněji na Rallysprint Kopná. Do tohoto závodu jde naše posádka Michal Srb a Zbyňek Pavlíček s velkým respektem.

Čekají nás velmi obtížné tratě a místní posádky, které se budou chtít ukázat. Nesmíme, ale opomenout největší konkurenty Koupala a Jindrleho, kteří ani tentokrát jistě neponechají nic náhodě. Po nepovedeném Tišnově kde nás z boje o prvenství vyřadil nedostatek benzínu, je úkolem číslo jedna dovést auto bezpečně do cíle a posbírat co nejvíce zkušeností a nejlépe udržet vedoucí příčku ve třídě N1.Tišnov ukázal že dokážeme jet s těmi vepředu a to nás velmi těší neboť na všech závodech startujeme poprvé.

Doufáme, že se Tišnovským závodem uzavřelo infarktové pololetí pro náš tým, v kterém jsme museli překonat velmi obtížné překážky. Na prvním závodě sezóny se projevily první problémy u nového automobilu způsobené ohnutým výfukem po skoku na RZ1. Večer před odjezdem na Lužické hory se objevil problém s motorem,na rychlo vypůjčený motor od Jana Dohnala, který ho měl jako zdroj náhradních dílů na své týmové základně neměl dostatečný výkon pro pravé závodění. Týden po absolvování Lužických hor čekala na Michala Maturita a poté již zmíněný Tišnov.

Byla to pro mě docela honička připravovat zodpovědně auto mezi závody a připravovat sebe na maturitu, kterou jsem již úspěšně zvládl, ale čekají mě ještě přijímací zkoušky na VŠ ve čtvrtek před závody na Kopné.

Samozřejmě musím poděkovat celé mé rodině, sponzorům, partnerům za podporu a bývalým učitelům za pochopení.

Komentářů celkem: 1
26. 6. 2007 16:221
0 0
Píše se to Jinderleho.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!