MIO GPS – MEDIASPORT RBR RALLY

MIO GPS – Mediasport rally je interaktivní soutěž, kterou pro hráče počítačové hry Richard Burns Rally.

MIO GPS – Mediasport rally je interaktivní soutěž, kterou pro hráče počítačové hry Richard Burns Rally ve spolupráci s internetovým serverem Richard Burns Rally CZECH (http://rbr.onlineracing.cz) připravuje společnost Select Media, s.r.o. (Mediasport.cz). Hraje se o zajímavé a hodnotné ceny, zejména o navigace MIO GPS.

Pořádaná soutěž se skládá ze tří samostatných rally, resp. turnajů. Jejich finálové části budou probíhat vždy „naživo“ za přímé účasti kvalifikantů v pátek před startovní rampou následujících podniků českých šampionátů:

1. část: RALLY PELHŘIMOV (3.8.2007 v 15:00) – náměstí v Pelhřimově
2. část: RALLY PRACHATICE (18.8.2007 v 15:00) – startovní rampa v Prachaticích
3. část: RALLY JESENÍKY (5.10.2007 v 15:00) – startovní rampa ve Šternberku na náměstí

Návod, pravidla a průběh soutěže:

1. Registrace:

Soutěže se může účastnit každý, kdo má ve svém PC nainstalovanou hru Richard Burns Rally a má připojení na internet.

Prvním krokem k úspěšnému zahájení soutěže je registrace na internetových stránkách RBR CZECH (http://rbr.onlineracing.cz). Registrace je standardní postup pro vytvoření vlastního profilu každého z Vás, kde si zadáte své uživatelské jméno a heslo. Doporučujeme zadat svá skutečná jména a taktéž zadávejte své e-mailové adresy nebo ICQ čísla. Důvod bude zřejmý z dalších bodů těchto pravidel.

2. Přihlášení se do soutěže:

Podrobný návod se vším, co se má udělat, aby to na vašem počítači fungovalo, naleznete zde: http://rbr.on lineracing.cz/index.php?act=al&p=howtostart

3. Teď si další průběh předvedeme na konkrétním příkladu:

Po dodržení výše uvedených postupů a rad se po spuštění samotné hry Richard Burns Rally přes plugin dostanete do online soutěží, kde si mezi množstvím jiných turnajů (rally) najdete:

MIO GPS – MEDIASPORT RBR RALLY – 1.díl: Pelhřimov
Turnaj vyžaduje heslo, které si všichni zájemci mohou najít na stránkách www.mediasport.cz v sekci Rally CZ.

Z důvodu předpokládané velké účasti hráčů slouží tento turnaj (stejný model bude aplikovaný i na dalších dvou soutěžích – viz Všeobecný úvod) jako kvalifikace na „živý“ finálový turnaj v místě konání výše uvedených rally. Kvalifikace bude probíhat vždy v týdnu, kdy se koná konkrétní soutěž, a to od pondělí do středy. Výsledky probíhajících kvalifikací budou k dispozici na www.mediasport.cz. Z kvalifikace postupuje prvních 20 soutěžících.

Kvalifikace pro:
Rally Pelhřimov: od 30.7 do 1.8
Rally Prachatice: od 13.8 do 15.8
Rally Jeseníky: od 1.10 do 3.10

Prvních 20 postupujících kvalifikantů obdrží pozvánku e-mailem nebo přes ICQ (viz bod 1 – Registrace). Ta bude obsahovat identifikační kód pro akreditaci, aby nedocházelo k záměnám či jiným nejasnostem.

První akreditace proběhne v Pelhřimově v pátek 3.8.2007 od 14:00 do 16:00 na náměstí u startovní rampy Rally Pelhřimov. Soutěžící budou startovat od dvacátého místa vzestupně, takže vítěz kvalifikace pojede jako poslední.

Samotná finálová jízda o navigaci MIO GPS startuje v 16:15 a pouze vítěz vyhrává tuto cenu. Samozřejmě i další si z Pelhřimova odvezou nějaké ceny trička, kšiltovky atd.

4. Specifikace:

Rychlostní zkoušky: Kvalifikace přes internet budou zahrnovat tři rychlostní zkoušky z RBR – jednu asfaltovou, jednu šotolinovou a jednu na sněhu. Ve finále se pojede jenom jedna asfaltová a jedna šotolinová.

Auta:
Auta jsou povolená pouze originální (původní z RBR) kvůli tomu, aby i nováčci, kteří nemají zkušenosti s nahráváním stažených vozů z internetu, měli šanci.

PC:
Hrát se bude na PC s kvalitní konfigurací a vybavením (např. volant Logitech). Každá jízda bude vysílána na velkoplošné obrazovce u startovní rampy.

V případě jakýchkoliv dotazů, kontakt kralik@mediasport.cz resp. ICQ 227-319-396

Komentářů celkem: 5
9. 7. 2007 11:47
0 0
ajaj,škoda že jsem tak pomalýsmajlík
9. 7. 2007 15:58
0 0
To se mi líbí. Pelhřimov i Prachatice jsou blízko. Tohle rozhodně zkusím.
Lukass
9. 7. 2007 20:14
0 0
Tohle mi asi doma neprojde, pač je vše poněkud daleko :-(
10. 7. 2007 08:34
0 0
asi bych to zkusil - ale na výhru nemám :D
10. 7. 2007 15:58
0 0
Vše daleko, smůla
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!